S-au fotografiat asa si au starnit amuzamentul tuturor. Detaliul pe care putini l-au observat din prima

S-au fotografiat asa si au starnit amuzamentul tuturor. Detaliul pe care putini l-au observat din prima
Citeste mai mult despre: viral, blonde, fete, internet, poza,
Data publicarii: 10 Noiembrie 2017
Data actualizare: 10 Noiembrie 2017
Din ce in ce mai multe iluzii optice, puzzle-uri si probleme de logica apar zilnic pe internet. Multe dintre ele starnesc valuri de reactii din partea internautilor dornici sa elucideze misterul. 

Una dintre fotografiile care au facut senzatie pe Facebook este cea de mai jos. In prima instanta, ai impresia ca privesti niste tinere, aflate undeva in vacanta, care au decis sa imortalizeze momentul printr-o fotografie de grup.

Frumusetea fetelor si modul in care sunt imbracate au distras atentia majoritatii privitorilor. Se pare totusi ca unii internauti au fost vigilenti si au observat detaliul inedit, "ascuns" cu grija in aceasta fotografie. 

Daca privesti cu atentie multimea de oameni din spatele celor patru blonde, vei observa ca doar hainele persoanelor sunt diferite, chipul fiind acelasi, adica al unui barbat cu barba si parul cret. 

Descoperirea a fost primita cu amuzament de cei care au privit fotografia, iar comentariile, share-urile si like-urile au fost pe masura glumei realizate de un utilizator inventiv.Sursa FOTO: Sarcasm

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies