S-au intalnit la o nunta, iar dupa 20 de ani si-au unit destinele intr-un mod bizar. Povestea de dragoste care a facut inconjurul internetului

S-au intalnit la o nunta, iar dupa 20 de ani si-au unit destinele intr-un mod bizar. Povestea de dragoste care a facut inconjurul internetului
Citeste mai mult despre: destine, internet, nunta, poveste de dragoste,
Data publicarii: 12 Ianuarie 2015
Data actualizare: 12 Ianuarie 2015
Doi tineri au crezut ca sunt simpli invitati la o nunta, s-au intalnit acolo, iar vreme de 15 ani nu s-au mai vazut, dar adevarata surpriza a vietii lor s-a intamplat cand se asteptau mai putin.

In urma cu 20 de ani, Brittany Husbyn si Briggs Fussy au insotit la altar un cuplu care isi unea destinele, iar ei aveau statutul de baiatul care duce verighetele si fata care presara cu flori calea mirilor.

Ceea ce pare cu adevarat imposibil se poate intampla oricand, oricui, iar povestea lor confirma acest lucru. In urma cu 5 ani, la 15 ani dupa momentul in care s-au intalnit pentru prima data, Brittany si-a dat seama ca sta in banca din fata lui Briggs, s-a intors la el si i-a spus sa ar vrea sa se casatoreasca.

Dupa cinci ani in care si-au marturisit unul altuia dragostea si si-au dat seama ca sunt suflete pereche, cei doi merg din nou impreuna spre altar, dar de data aceasta in calitate de ginere si mireasa. Povestea lor de dragoste a atras atentia presei din intreaga lume, iar imaginile de la nunta lor sunt cu adevarat magice.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies