S-au terminat bărbații? După Jennifer Lopez, acum și Angelina Jolie s-a întors la fosta ei iubire

S-au terminat bărbații? După Jennifer Lopez, acum și Angelina Jolie s-a întors la fosta ei iubire
Citeste mai mult despre: Angelina Jolie, Jonny Lee Miller,
Data publicarii: 18 Iunie 2021
Data actualizare: 18 Iunie 2021
La ora actuală, Angelina Jolie petrece tot mai mult timp în compania fostul ei soț, Jonny Lee Miller.

Recent, actrița - care a împlinit 46 de ani la începutul lunii iunie - a fost văzută urcând în apartamentul din Brooklyn al actorului, alături de fiul ei, Pax.

Conform The Sun, Jonny Lee Miller i-a cunoscut deja atât pe Pax (17 ani), cât și pe fiul cel mic al Angelinei, Knox (12 ani). Actrița împarte custodia acestora cu cel de-al doilea ei soț, Brad Pitt. 

De ziua ei, Jolie și-a dorit să se întâlnească cu Miller, conform surselor apropiate, citate de publicația menționată mai sus. 

”Angelina a dorit să le ofere copiilor o excursie educativă în New York, dar și să petreacă timpul cu Jonny. Au fost la muzee, la galerii de artă, au mâncat hot dog - au avut parte de o experiență Big Apple autentică”, a mai spus sursa.

Cei doi au fost căsătoriți între 1996 și 1999, după ce s-au cunoscut pe platourile filmului Hackers. ”Eu și Jonny nu ne-am certat niciodată, nu ne-am rănit niciodată. Chiar îmi doream să fiu soția lui. Chiar voiam ca lucrurile să meargă între noi”, a declarat mai demult Angelina Jolie pentru Calgary Sun. 

 

Foto: Profimediaimages.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies