Sacrificiul pe care Jason Statham îl face în fiecare zi pentru logodnica lui. „Sunt foarte norocoasă”

Sacrificiul pe care Jason Statham îl face în fiecare zi pentru logodnica lui. Sunt foarte norocoasă
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Octombrie 2018
Data actualizare: 18 Octombrie 2018
Jason Statham e un dur la televizor, dar la el acasă e pâinea lui Dumnezeu. Cea care profită din plin de bunătatea lui este Rosie Huntington-Whiteley, logodnica sa.

E foarte îndemânatic, un tată excepțional. Sunt foarte norocoasă fiindcă am un partener grozav”, a exclamat Rosie într-un interviu pentru extratv.com. Fotomodel britanic și femeie de afaceri, Rosie a mărturisit că Jason se trezește cu drag în fiecare dimineață la ora 5.00 și își face „datoria de tată”, iar pe ea o lasă să mai doarmă o oră. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de 16 luni, care are nevoi dintre cele mai variate dimineața devreme: un scutec nou, o gustare de lapte praf sau, poate, puțină atenție.


Rosie spune că având un asemenea partener este clar ca lumina zilei că-și mai dorește copii. Nu știe când va veni al doilea, cum nu știe când Jason o va lua de soție. Chiar dacă sunt logodiți de doi ani și angrenați într-o relație de peste opt ani, Rosie spune că nu vede de ce s-ar grăbi la altar. 

„Cred că va veni și vremea aceea. Am fost atât de concentrați pe munca noastră, apoi a venit Jack. Sigur că vorbim despre asta, ne gândim la așa ceva, însă nu e o prioritate majoră pentru noi, fiindcă suntem atât de fericiți”, a mărturisit partenera lui Statham pentru sursa citată. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dads movie premiere. So proud of you j. ❤️

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

Rosie e cu 20 de ani mai tânără decât Jason

Rosie (31 de ani) și Jason (51 de ani) formează un cuplu din 2010. Fotomodelul a lucrat pentru Victoria’s Secret, iar în 2011 și-a făcut debutul în cinematografie în rolul Carly Spencer din Transformers: Dark of the Moon. În 2015 a fost distribuită și în Mad Max: Fury Road.

Rosie este cu 20 de ani mai tânără decât Jason, însă asta nu a contat când au decis să se logodească, în ianuarie 2016. În 24 iunie 2017, Rosie a dat naștere primului lor copil, Jack Oscar.

După 15 ani petrecuți ca fotomodel, Rosie a investit bani într-un site de beauty, pe care l-a lansat de curând. Aici dă sfaturi de frumusețe și ia interviuri unor celebrități care au stiluri de viață aparte.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies