Sacrificiul pe care Jason Statham îl face în fiecare zi pentru logodnica lui. „Sunt foarte norocoasă”

18 Octombrie 2018, 15:29

Sacrificiul pe care Jason Statham îl face în fiecare zi pentru logodnica lui. bdquo;Sunt foarte norocoasă
Jason Statham e un dur la televizor, dar la el acasă e pâinea lui Dumnezeu. Cea care profită din plin de bunătatea lui este Rosie Huntington-Whiteley, logodnica sa.

E foarte îndemânatic, un tată excepțional. Sunt foarte norocoasă fiindcă am un partener grozav”, a exclamat Rosie într-un interviu pentru extratv.com. Fotomodel britanic și femeie de afaceri, Rosie a mărturisit că Jason se trezește cu drag în fiecare dimineață la ora 5.00 și își face „datoria de tată”, iar pe ea o lasă să mai doarmă o oră. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de 16 luni, care are nevoi dintre cele mai variate dimineața devreme: un scutec nou, o gustare de lapte praf sau, poate, puțină atenție.


Rosie spune că având un asemenea partener este clar ca lumina zilei că-și mai dorește copii. Nu știe când va veni al doilea, cum nu știe când Jason o va lua de soție. Chiar dacă sunt logodiți de doi ani și angrenați într-o relație de peste opt ani, Rosie spune că nu vede de ce s-ar grăbi la altar. 

„Cred că va veni și vremea aceea. Am fost atât de concentrați pe munca noastră, apoi a venit Jack. Sigur că vorbim despre asta, ne gândim la așa ceva, însă nu e o prioritate majoră pentru noi, fiindcă suntem atât de fericiți”, a mărturisit partenera lui Statham pentru sursa citată. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dads movie premiere. So proud of you j. ❤️

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

Rosie e cu 20 de ani mai tânără decât Jason

Rosie (31 de ani) și Jason (51 de ani) formează un cuplu din 2010. Fotomodelul a lucrat pentru Victoria’s Secret, iar în 2011 și-a făcut debutul în cinematografie în rolul Carly Spencer din Transformers: Dark of the Moon. În 2015 a fost distribuită și în Mad Max: Fury Road.

Rosie este cu 20 de ani mai tânără decât Jason, însă asta nu a contat când au decis să se logodească, în ianuarie 2016. În 24 iunie 2017, Rosie a dat naștere primului lor copil, Jack Oscar.

După 15 ani petrecuți ca fotomodel, Rosie a investit bani într-un site de beauty, pe care l-a lansat de curând. Aici dă sfaturi de frumusețe și ia interviuri unor celebrități care au stiluri de viață aparte.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO