Salma Hayek, ofensată de oamenii care susțin că s-a măritat din interes

Salma Hayek, ofensată de oamenii care susțin că s-a măritat din interes
Salma Hayek și Francois-Henri Pinault sunt căsătoriți din anul 2009. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Februarie 2021
Data actualizare: 17 Aprilie 2021
Salma Hayek a sărbătorit 12 ani de căsnicie chiar de Valentine’s Day, însă nici acum nu a scăpat de răutățile fanilor care sunt convinși că s-a măritat din interes. Cum le răspunde actrița.

Salma Hayek (54 de ani) este căsătorită din 2009 cu magnatul din industria frumuseții Francois-Henri Pinault (58 de ani). Francezul deține Kering, o multinațională specializată în producția de bunuri de lux, și are o avere de circa 7 miliarde de dolari.

Încă de atunci, Salma Hayek a fost suspectată că s-a căsătorit cu miliardarul francez din interes și nu a reușit să convingă prea multă lume că între ei e o dragoste sinceră.

Actrița mexicană a vorbit despre această controversă într-un podcast al actorului Dax Shepard, unde a dat o replică tuturor celor care încă mai cred că mariajul lor rezistă doar datorită banilor.

El m-a făcut să devin un om mai bun și să cresc într-un mod atât de sănătos. Știi că atunci când m-am măritat cu el toată lumea a spus: E o căsnicie aranjată, s-a măritat cu el pentru bani. Iar eu le zic: cum zici tu, javră. Crezi ce vrei: de 15 ani suntem împreună și ne iubim încă mult”, a dezvăluit actrița în podcast.


Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Hayek a dezvăluit că s-a simțit jignită de aceste speculații și este de părere că oamenii au idei preconcepute despre miliardari. Actrița a recunoscut că și ea avea păreri greșite despre oamenii bogați, care au făcut-o să-l privescă pe Pinault cu alți ochi atunci când s-au cunoscut.

Am avut și eu asta. El era ultimul lucru pe care mi-l doream – nu era deloc genul meu. Am venit cu aceste preconcepții, iar el mi le-a topit pe toate”, a mai spus actrița.

Salma Hayek s-a logodit cu Francois-Henri Pinault în martie 2007. În septembrie 2007, actrița a născut o fetiță care a fost botezată Valentina Paloma.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

FULLSCREEN
Salma Hayek, ofensată de oamenii care susțin că s-a măritat din interes
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies