Sam Smith, dezvăluiri surprinzătoare: ”Nu sunt nici bărbat, nici femeie”

Sam Smith, dezvăluiri surprinzătoare:  Nu sunt nici bărbat, nici femeie
Citeste mai mult despre: sam smith, non-binar,
Data: 18 Martie 2019
Sam Smith a declarat recent că se gândește să-și facă o intervenție de schimbare a sexului.

Recent, cântărețul a vorbit cu actrița Jameela Jamil despre faimă, felul în care se percepe și încrederea în sine. ”Întotdeauna, am avut un mic conflict cu mine, cât privește trupul și mintea mea”, a spus Smith în cadrul interviului.

Citește și: Miley Cyrus, despre motivul pentru care a dispărut Hannah Montana

”Câteodată, gândesc ca o femeie. Câteodată, mă întreb: ”Îmi doresc o schimbare de sex?”. Este ceva la care încă reflectez”. 

Persoanele de sex ”non-binar” nu se identifică nici ca bărbați, nici ca femei, iar Sam Smith spune că, ascultând discuții despre ”non-binari” l-a făcut să realizeze că este unul dintre aceștia.

”Nu sunt nici bărbat, nici femeie, cred că fluctuez între”, spune el. Acesta a adăugat că nu i-a plăcut nicodată să fie ”feminin în multe feluri” și crede că non-binar înseamnă că ești ”propria ta creație specială”.

În interviul său cu Jameela Jamil, Sam Smith spune că a avut relații sentimentale cu bărbați care se identificau drept heterosexuali și crede că ”te îndrăgostești de oameni, nu de organele lor intime”.

În trecut, Sam Smith a avut relații atât cu modelul Jonathon Ziezel, cât și cu actorul  Brandon Flynn, dar nu a dezvăluit cum i-a afectat viața sentimentală identitatea sa non-binară. 

Actorul din ”Justice League” Ezra Miller a declarat, anul trecut, că este non-binar, iar Miley Cyrus se descrie drept neutră din punct de vedere al gender-ului. 

Foto: Getty

Vezi și: Alexander White, secretele unui Drag Queen din România: ”La 14 ani, m-am îmbrăcat, pentru prima oară, în femeie”

FULLSCREEN
Sam Smith, dezvăluiri surprinzătoare: ”Nu sunt nici bărbat, nici femeie”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO