Sâmbătă, 25 martie, PRO TV marchează Ora Pământului și se alătură celui mai mare eveniment de mediu din istorie!

Sâmbătă, 25 martie, PRO TV marchează Ora Pământului și se alătură celui mai mare eveniment de mediu din istorie!
Citeste mai mult despre: Ora Pamantului, eveniment de mediu,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 24 Martie 2023
Data actualizare: 24 Martie 2023
Milioane de oameni din întreaga lume, instituții și companii sting luminile timp de o oră în cadrul celui mai mare eveniment de mediu din istorie: Earth Hour. PRO TV se alătură acestei inițiative și marchează această mișcare prin schimbarea logoului.

 

”Ne dorim ca împreună să avem grijă de planetă și să promovăm un comportament sustenabil atât în rândul angajaților, cât și în rândul celor care ne privesc zilnic. Marcarea Orei Pământului este deja o tradiție pentru PRO TV și vine ca o extensie a acțiunilor pe care le-am făcut intern pentru a reduce emisiile de carbon. Intenționăm ca în anii următori toate producțiile noastre sa fie acreditate albert”, spune Aura Zaharia, CFO PRO TV și ambasador Environmental and Social Governance (ESG). 

În fiecare zi, PRO TV implementează planuri concrete pentru a reduce impactul negativ asupra mediului și pentru a proteja planeta. PRO TV ia măsuri pentru a reduce emisiile de carbon ale producțiilor sale, dar și pentru a le oferi angajaților soluții pentru un mediu de lucru sustentabil. În această mișcare, PRO TV vizează reducerea amprentei de carbon.

Importanța conștientizării problemelor climatice și, mai ales găsirea soluțiilor care să rezolve aceste probleme trebuie să fie unul din punctele principale de pe agenda fiecărei companii. Consumăm resurse limitate și, uneori foarte greu regenerabile, producem mult prea mult și nu întotdeauna sustenabil. Orice schimbare care vine în ajutorul mediului înconjurător e bine-venită. PRO TV ia parte în fiecare an la diverse evenimente speciale ce au drept scop educarea publicului nostru și creșterea nivelului de conștientizare asupra problemelor legate de mediu. E deja o tradiție să sărbătorim alături de întreaga planetă, pe 25 martie, “Ora Pământului”. O să stingem și noi un bec animat aflat în centrul logo-ului PRO TV susținând astfel mișcarea globală. Pe tot parcursul anului o să fim alături de multe alte evenimente de acest fel și vom adapta logo-ul PRO TV la aceste momente speciale. Uitați-vă cu atenție în colțul stânga sus al tv-ului!, a spus Vasile Alboiu, Director de Creație PRO TV.

Printre măsurile implementate deja în rândul producțiilor TV, dar și la sediu, se numără: înlocuirea elementelor de unică folosință cu elemente reutilizabile - paharele de plastic au fost înlocuite cu sticle, căni și termosuri, tacâmurile și caserolele de plastic au fost eliminate complet, deșeurile sunt colectate selectiv, iar începând din luna martie 2023, PRO TV beneficiază la sediu de energie 100% regenerabilă. Printre producțiile care au obținut până-n prezent certificarea ALBERT Carbon Neutral Sustainable Production sunt: Românii au talent, Vocea României, Ce spun românii, sezoanele 1 și 2 din serialul Clanul, Batem Palma?, Lecții de viață, iBani, Doctor de bine, iar numeroase alte producții PRO TV sunt deja în curs de acreditare.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!