Elwira, sotia lui Mihai Petre, dovada ca sarcina se impaca perfect cu o viata activa!

Elwira, sotia lui Mihai Petre, dovada ca sarcina se impaca perfect cu o viata activa!
Data publicarii: 26 Octombrie 2012
Data actualizare: 26 Octombrie 2012
In editia de sambata, 27 octombrie, de la ora 10:00, a emisiunii “Ce se intampla, doctore?”, telespectatorii vor avea ocazia sa afle cum decurge o zi atipica din viata unei gravidute celebre.

Este vorba despre sotia lui Mihai Petre, Elwira, aflata in luna a opta de sarcina. In mod cu totul surprinzator, aceasta continua sa se antreneze in fiecare zi in sala de dans si sustine ca se simte excelent, dovada fiind si faptul ca a luat in greutate doar 9 kilograme.

Tot la “Ce se intampla, doctore?, Oana Cuzino dezvaluie secretul unei digestii impecabile si a unui zambet perfect. Medicii cu care aceasta a stat de vorba dau un raspuns inedit: este vorba despre combinatiile de alimente moi si crocante, care se regasesc in doua retete din care telespectatorii se vor putea inspira, supa-crema cu crutoane si bruschetele de inspiratie italieneasca.

Pentru ca sezonul rece bate la usa, Oana Cuzino le-a pregatit doamnelor un ritual adecvat de hidratare a parului si un program anti-stres extrem de eficace, cu ajutorul pietrelor de jad si al rocilor vulcanice.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies