Samwell Tarly din Game of Thrones, transformare radicală: a slăbit enorm și joacă într-un film alaturi de J Lo

Samwell Tarly din Game of Thrones, transformare radicală: a slăbit enorm și joacă într-un film alaturi de J Lo
Citeste mai mult despre: Samwell Tarly, Game of Thrones, John Bradley,
Autor: Doina Goanta
Data: 07 Octombrie 2019
John Bradley, actorul care l-a interpretat pe simpaticul Samwell Tarly în Game of Thrones, a slăbit spectaculos după ce toată viața a fost ridiculizat din cauză că era supraponderal. Bradley a reușit să scape de zeci de kilograme, iar acum joacă în filmul Mary Me, alaturi de Jennifer Lopez și Owen Wilson.

John Bradley a dezvăluit că a suferit enorm din cauza kilogramelor în plus, însă șansă de a juca în Game of Thrones i-a schimbat viața. 

“Ca cineva care a crescut supraponderal și nefericit din cauza asta, care credea că viața o să treacă pe lângă el, a fost o surpriză să aflu că David și Dan (producătorii Game of Thrones) căutau fix pe cineva ca mine”, a spus actorul.

Acesta a povestit într-un interviu că a fost abordat de un fan al serialului care l-a întrebat de ce Samuel Tarly este în continuare gras, în ciuda faptului că trăiește în condițiile spartane de la Rondul de Noapte. Actorul a explicat că producătorii nu îl lăsau să își schimbe înfățișarea. 

Cu toate astea, actorul a slăbit, puțin câte puțin, de la prima sa apariție în serial, în 2011. “Nu poți să ții diete. Nu ai voie să faci lucruri ca să îți schimbi înfățișarea. Trebuie să arăți cam la fel. Directorii de casting îmi spuneau să nu îmi îndrept dinții și alte chestii de genul… Dar, realistic vorbind, cred că era normal ca Samwell să piardă din greutate”, spunea John Bradley.

 Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:


FULLSCREEN
Samwell Tarly din Game of Throne, transformare radicală: a slăbit enorm și joacă într-un film alaturi de J Lo
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO