Sandip Brahamin, primele declarații după ce a câștigat premiul de originalitate în sezonul 13

Sandip Brahamin, primele declarații după ce a câștigat premiul de originalitate în sezonul 13
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 13 Mai 2023
Data actualizare: 13 Mai 2023
Patru concurenți talentați au fost în cursa pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, iar publicul a ales câștigătorul: Sandip Brahamin. Iată ce a declarat dansatorul imediat după aflarea verdictului!

Sandip Brahamin are 22 de ani și vine din India. Talentul lui Sandip este dansul și l-a descoperit în copilărie, când un grup de bătrâni de la el din sat l-au pus să danseze. Numește această pasiune: viața lui, meditația lui, aerul sufletului său. Nu are studii în acest sens, ci este complet autodidact. Specialitatea lui este “popping” și, în mod natural, idolul său este Michael Jackson. 

Deși nu a reușit să câștige Finala Românii au talent, Sandip nu a plecat oricum acasă, ci cu un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Imediat după ce a aflat verdictul telespectatorilor, dansatorul a făcut o serie de declarații emoționante:

„Sunt foarte bine acum! Nu îmi vine să cred că am câștigat premiul de originalitate, nu mă așteptam sub nicio formă.. a fost visul meu. Toți oamenii au o energie incredibilă, oamenii din România au o energie cum nu am mai văzut. Ne vom vedea curând, evident, pe scenă!”, a spus el pentru PROTV.RO. 

VEZI ȘI VIDEO

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!