Sânziana Buruiană, criticată pentru modul în care își îmbracă fiica mai mare. Cum le-a răspuns cârcotașilor

Sânziana Buruiană, criticată pentru modul în care își îmbracă fiica mai mare. Cum le-a răspuns cârcotașilor
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 03 Octombrie 2022
Data actualizare: 03 Octombrie 2022
În urmă cu câteva zile, Sânziana Buruiană a postat pe contul de socializare mai multe fotografii cu fetele ei, îmbrăcate în ținute moderne. Imaginile au atras imediat atenția utilizatorilor de Instagram, pentru că fiica mai mare, Izabela, apare machiată, la vârsta de 6 ani.

„Ședință foto rock” este descrierea unei poze în care fiica mai mare a Sânzianei Buruiană apare machiată și îmbrăcată într-o geacă de piele, fustă roșie și dres negru. Având în vedere că fetița are doar 6 ani, mai mulți internauți au considerat că ținuta aleasă nu este potrivită vârstei și i-au adus critici vedetei în comentarii. 

Subiectul a fost amplu dezbătut, iar părerile au fost împărțite. În timp ce unii s-au arătat indignați, alții au dat like-uri și inimioare la poză. 

Se pare că Sânziana a fost deranjată de mesajele negative și le-a șters, apoi a scris un mesaj pentru cei care au judecat-o. 

„Pentru cei care inteleg ce înseamnă o ședință foto cu tematica rock...mulțumesc pt like-uri. Am văzut că ați remarcat poza asta și ați sărit de cur în sus, altele, alea diafane, au 30 de like-uri, asta 300, dar nu vă place că nu înțelegeți ce înseamnă o ședință foto fashion, o tematică nimic...cât să mai va mai suporte Dumnezeu pe voi ăștia așa sfinți și corecți și devreme acasă?”, este mesajul postat de Sânziana. 


Sursă foto: Instagram/ sanziana_buruiana_zuluf

Vezi și: De ce să nu te căsătorești anul ăsta!


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies