Săptămâna aceasta, PRO 2 aduce două producții în premieră:"Legea iubirii" și "Fără privirea ta"

13 Iulie 2018, 12:54

Săptămâna aceasta, PRO 2 aduce două producții în premieră: Legea iubirii  și  Fără privirea ta
Citeste mai mult despre: PRO 2, telenovele,
PRO 2 aduce Legea iubirii și le spune tuturor telespectatoarelor cum este Fără privirea ta! Cele două seriale au premiera duminică, 15 iulie, iar povestea personajelor și aventurile acestora vor continua în fiecare zi a săptămânii.

Pe 15 iulie, de la ora 18:00, Fără privirea ta aduce aventurile cutremurătoare ale Marinei (Claudia Martin), o frumoasă tânără care nu a avut o viață tocmai ușoară. Părinții au crezut că a murit la naștere, dar supraviețuiește în mod miraculos și o crește moașa sa Damiana. Marina este oarbă și învață să se descurce, iar doctorul Isauro este fascinat de ea și își dorește să o ia sub aripa lui protectoare. De aici, viața Marinei se complică: un incendiu, un foc de armă și un tânăr îi vor schimba viața pentru totdeauna!

De la ora 19:00, telespectatoarele vor afla care este Legea iubirii! Oricât de puternică e apărarea, pasiunea nu dă niciun drept de apel. Povestea serialului are loc în Mexic, unde câțiva avocați de top se luptă pentru a aduce dreptate tuturor celor pe care îi reprezintă.

PRO 2 – Trăiești cu pasiune

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO