Sarbatorile se apropie! Asculta colindul "Iarna", interpretat de Valentin Dinu, Alina Eremia si alti artisti din Romania - VIDEO

Sarbatorile se apropie! Asculta colindul Iarna , interpretat de Valentin Dinu, Alina Eremia si alti artisti din Romania - VIDEO
Data publicarii: 09 Decembrie 2014
Data actualizare: 09 Decembrie 2014
Tanarul compozitor Andrei Tudor revine cu un nou colind, interpretat de Valentin Dinu, Alina Eremia, Marcel Pavel, Monica Anghel, Gabriel Cotabita, Luminita Anghel, Vlad Mirita, Nico, George Miron si Grupul Vocal Acapella!

Cantecul ne indeamna sa ne bucuram de iarna, de sarbatori, de momentele petrecute alaturi de cei dragi si de preparatele traditionale: cozonac, vin fiert, mere coapte.

M-am bucurat cand am primit invitatia de a canta un colind alaturi de mari voci ale Romaniei. Colindul pe care Andrei Tudor ni l-a propus este unul care cu siguranta va purta oamenii in magia sarbatorilor”, a spus Alina Eremia.

Am avut onoarea sa colaborez cu mari artisti romani si sunt mandru de asta! ‘Iarna’ este un colind exceptional si sper sa ajunga la sufletele oamenilor”, a spus Valentin Dinu.


Versurile sunt semnate de Andreea Andrei, iar muzica si aranjamentele, de Andrei Tudor. Videoclipul, produs de Mihnea Irimia, prezinta atat imagini de la Targul de Craciun din Sibiu si de la Bucharest Christmas Market, cat si cadre cu artistii la inregistrari, in studio. 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies