Sase premii pentru emisiunile si artistii PRO TV! Gala Radar de media si-a desemnat castigatorii!

Sase premii pentru emisiunile si artistii PRO TV! Gala Radar de media si-a desemnat castigatorii!
Citeste mai mult despre: Gala Radar de media, 2015, castigatori, ProTV,
Data: 02 Octombrie 2015
Emisiunile informative, de divertisment si artistii PRO TV au fost marii castigatori la Gala Premiilor Radar de media, care a avut loc pe 30 septembrie!

Echipa Stirile PRO TV a fost prezenta in numar mare la eveniment si a urcat de doua ori pe scena! Alex Dima, Paula Herlo, Rares Nastase, Cosmin Savu, Anca Nastasi si Cristian Leonte au primit inca o confirmare ca Romania, te iubesc! este urmarita si apreciata de public si au ridicat premiul pentru „Cea mai buna emisiune informativa”.  A urmat Andreea Esca, care le aduce romanilor cele mai importante si obiective stiri, de luni pana vineri, la pupitrul Stirilor PRO TV de la ora 19:00, care a primit trofeul pentru „Cel mai bun jurnal de stiri TV”.

PRO TV a castigat si la categoria „Cea mai buna emisiune TV”, unde publicul Radar de media a ales castigator show-ul La Maruta. Catalin le-a multumit tuturor pentru sustinere si a urcat pe scena, din nou, cateva minute mai tarziu, sa ridice premiul pentru Andra, frumoasa jurata de la Romanii au talent, care a fost desemnata „Artistul anului”.

La categoria „Cel mai bun prezentator TV / cuplu de prezentatori” au castigat detasat Pavel Bartos si Smiley, cei doi carismatici care aduc zambetele pe buzele romanilor la fiecare editie Romanii au talent. Pavel a glumit cu publicul si a promis ca va imparti premiul cu Smiley.

Pe scena Galei Premiilor Radar de media s-a strigat si "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", reality show-ul care a avut cele mai multe voturi la categoria „New entry 2015 in TV”, iar premiul a fost ridicat de Cabral, care nu a ratat ocazia de a face cateva glume cu cei prezenti la eveniment.

Echipa PRO TV a urcat de 6 ori pe scena Galei Premiilor Radar de media! Le multumim tuturor celor care au votat si promitem sa continuam sa le oferim programe si continut de calitate, in fiecare zi!

FULLSCREEN
Sase premii pentru emisiunile si artistii PRO TV! Gala Radar de media si-a desemnat castigatorii!
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO