Scandal după scandal! Marile despărțiri din showbiz în 2019

Scandal după scandal! Marile despărțiri din showbiz în 2019
Data publicarii: 23 Decembrie 2019
Data actualizare: 23 Decembrie 2019
Ca în fiecare an, 2019 n-a fost lipsit de divorțuri sau despărțiri șocante în lumea mondenă internațională. În ordine cronologică, iată o scurtă recapitulare a celebrităților care s-au confruntat cu scurtcircuite în cadrul relațiilor sau căsniciilor.

*Irina Shayk și Bradley Cooper. Vara lui 2019 a pus „stop” uneia dintre cele mai mediatizate perechi. După patru ani împreună, fotomodelul de origine rusă și actorul american mai sunt legați doar de fiica Lea, născută în 2017.

*Khloe Kardashian și Tristan Thompson. Anul a debutat cu un scandal cât casa pentru clanul Kardashian – Jenner. Înșelată în mai multe rânduri de iubitul baschetbalist, cea mai mică dintre surorile Kardashian a pus capăt relației cu Thompson după o aventură a acestuia cu Jordyn Woods, nimeni alta decât cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner (sora vitregă a lui Khloe).

*Lady Gaga și Demi Lovato, două despărțiri într-un an. Nonconformista cântăreață americană Lady Gaga a avut un an sentimental extrem de zbuciumat. Mai întâi a pus capăt logodnei cu Christian Carino (în februarie), după care a avut o scurtă conexiune cu inginerul de sunet Dan Horton, începută în iulie și terminată în octombrie. La fel, Demi Lovato și Henry Levy au luat-o pe drumuri separate în martie, iar americanca și-a găsit recent un alt partener, modelul Austin Wilson, cu care n-a rezistat decât o lună.

*Adele și Simon Konecki. Artista britanică și-a încheiat în aprilie mariajul de 7 ani din care a rezultat un băiețel de aceeași vârstă.

*Kendall Jenner și Ben Simmons. Chiar dacă s-a vorbit despre o iminentă logodnă, super-modeul de 24 de ani și baschetbalistul din NBA s-au „rupt” aparent definitiv. Asta pentru că în luna decembrie au apărut zvonuri privind o împăcare.

*Miley Cyrus și Liam Hemsworth. A fost o vară agitată și pentru actrița americană, care a divorțat după numai opt luni de la nuntă. Pentru a-și linge rănile, Miley a șocat intrând într-o scurtă relație cu o altă femeie, Kaitlynn Carter, la rândul ei proaspăt despărțită, de Brody Jenner.*Pamela Anderson și Adil Rami
. Vedeta celebrului serial „Baywatch” s-a iubit timp de vreo doi ani și jumătate cu fotbalistul francez Adil Rami, în ciuda unei diferențe de vârstă apreciabile. Totul s-a năruit însă după ce Pamela n-a mai acceptat să fie înșelată, dar și agresată fizic.

*Camila Cabello și Matthew Hussey. Cu puțin timp înainte de a se cupla cu „colaboratorul” Shawn Mendes, cântăreața s-a despărțit de scriitorul pe care l-a avut alături mai mult de un an.

  • Miley Cyrus și Liam HemsworthVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies