Scandal în Familia Regală Britanică. Tatăl lui Meghan Markle, un nou atac public la adresa fiicei sale

Scandal în Familia Regală Britanică. Tatăl lui Meghan Markle, un nou atac public la adresa fiicei sale
Autor: Redactia
Data publicarii: 01 Septembrie 2019
Data actualizare: 01 Septembrie 2019
“Mi-ai frânt inima într-un milion de bucăți!”, îi spunea Meghan Markle tatălui ei într-o scrisoare, rugându-l să nu mai mintă în presă și să nu mai creeze scandal după scandal. După o pauză de șase luni în care nu a mai dat niciun interviu, Thomas Markle revine cu noi declarații despre fiica sa în Daily Mail. Deși spune că o iubește, o face ipocrită și se victimizează pentru că nu îi este permis să își vadă nepotul. Bărbatul, care nu a mai văzut-o pe Meghan de ani de zile, susține că a văzut o singură poză cu micuțul Archie, pe internet. 

De când a aflat că fiica sa urmează să se căsătorească cu Printul Harry, Thomas Markle a încercat să profite la maxim de acest lucru. Înainte de nuntă, a regizat câteva fotografii cu paparazzii, în care proba un costum și chipurile citea o carte despre istoria Marii Britanii. S-a aflat însă că Thomas Markle s-a înțeles cu fotografii și că a fost bine plătit pentru acest “circ”. Inițial, i-a fost interzisă participarea la nunta fiicei sale, după care a fost iertat pentru fapta sa. Apoi însă, bărbatul a suferit două infarcturi și o operație pe inimă și a fost nevoit să stea acasă. De atunci însă, nu a mai primit nicio invitație să își vadă fiica sau să își cunoască ginerele și nepotul.

Însă Thomas Markle nu s-a învățat minte după scandalul cu paparazzii și a continuat să atragă atenția asupra sa, în mod nedorit. A dat interviuri tabolidelor cu declarații scandaloase, a vorbit în emisiuni tv și s-a plâns continuu de felul în care e ignorant de Familia Regală. În 2019, fiica sa i-a trimis o scrisoare oficială în care l-a rugat să înceteze. “Acțiunile tale mi-au frânt inima într-un milion de bucăți. Daca mă iubești, așa cum spui în presă, te rog oprește-te. Lasă-ne să trăim viata în liniște. Te rog nu mai minți, nu mai crea atâta durere și nu mai explota relația mea cu soțul meu”, i-a scris Meghan. Evident, pentru niște bani în plus, Thomas Markle a făcut publică scrisoarea în Daily Mail.

A încetat o perioadă, cat a fost Meghan însărcinată, dar acum atacă din nou. Într-un reportaj făcut de cei de la Daily Mail la el acasă, Thomas Markle se plânge că nu I se permite să vina să își vadă nepotul. În același timp, îi face pe Meghan și Harry ipocriți.

“Toată lumea îi laudă pentru cât de grațioși și minunați sunt, dar nu sunt deloc minunați cu familia lor. Asta e ipocrizie. Nu poți să creezi o imagine despre tine ca fiind o persoana caritabilă și apoi să îți marginalizezi întreaga familie. Felul în care se poartă cu mine lasă multe de dorit”, a spus bărbatul.

“Mi-ar placea să îmi trimită o poza cu Archie ca să o pun în ramă pe perete, alături de cea cu Meghan. Nu asta își dorește orice bunic? Aș vrea să știu dacă a moștenit nasul celebru al familiei Markle. “Sunt foarte dezamăgit că nu pot să îl văd pe Archie. Credeam că faptul că a devenit mama o va sensibiliza mai mult pe Meghan și mă vă contacta”, spune Thomas Markle.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies