SCANDAL in lumea buna! Linda Evangelista are un copil cu barbatul Salmei Hayek!

SCANDAL in lumea buna! Linda Evangelista are un copil cu barbatul Salmei Hayek!
Conform documentelor depuse de modelul canadian Linda Evangelista la judecatoria din Manhattan, fiul ei, Augustin James, in varsta de patru ani, a fost conceput cu sotul celebrei actrite mexicane Salma Hayek - omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault.

Linda Evangelista a rupt tacerea si a facut public numele celui care este tatal baiatului ei, caruia acum ii cere sa se implice material in cresterea copilului pe care-l au impreuna.

Pinault
(n. 28 mai 1962) s-a insurat cu Salma Hayek (n. 2 septembrie 1966) pe 14 februarie 2009 si au impreuna o fetita, Valentina Paloma, nascuta pe 21 septembrie 2007. Relatia dintre magnatul francez si celebra actrita mexicana dureaza de la inceputul lui 2006, urmata de o perioada in care au fost despartiti si in care Linda Evangelista a ramas gravida.

Omul de afceri francez mai are doi copii din prima casnicie, careia i-a pus capat in 2004, iar fiul lui si al Lindei Evangelista, Augustin James, s-a nascut pe 11 octombrie 2006.

Holdingul multinational PPR (Pinault-Printemps-Redoute) a fost infiintat in 1963 de tatal lui Francois-Henri si detine marci celebre, precum Gucci, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, Balenciaga, Boucheron, Sergio Rosii, precum si 50% din Stella McCartney si Alexander McQueen, insa si Redcats in Franta si America.

In New York, unde a fost intentat procesul pentru asumarea paternitatii, legea prevede ca tatal sa plateasca pensie alimentara pana la 17% din salariu si tinand cont de castigurile declarate ale lui Pinault din 2010, acesta ar trebui sa ii dea lui Augustin James, pana cand va implini 21 de ani, in jur de 920.000 de dolari anual.

In imagine: Linda Evangelista si Augustin James (decembrie 2009)
Sursa foto: Getty
 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO