Scandal la Casa Albă. Donald Trump s-ar afla în spatele pozelor indecente cu Melania care au ajuns în presă

Scandal la Casa Albă. Donald Trump s-ar afla în spatele pozelor indecente cu Melania care au ajuns în presă
Melania și Donald Trump, un mariaj cu multe scandaluri. FOTO: Getty Images
Autor: Dan Brumar
Data: 04 Decembrie 2019
Un nou scandal zguduie mandatul de președinte al lui Donald Trump, acuzat că s-ar afla în spatele fotografiilor indecente cu soția sa publicate de tabloidele americane.

Fotografiile incriminate au fost realizate în 1996, în Manhattan, de fotograful francez Alé de Basseville. Unele dintre ele au fost publicate în numărul din ianuarie 1997 al revistei pentru bărbați Max Magazine, în timp ce altele nu au fost făcute publice niciodată. 

Fotografii incendiare au ajuns în presa de peste Ocean în iulie 2016, în campania pentru prezidențiale. Atunci, nimeni nu știa cine se afla la originea „scurgerii” de imagini personale.

În ședința foto care a făcut deliciul presei de peste Ocean, Melania Trump, pe atunci fotomodel, apare dezbrăcată, imagine cu care Prima Doamnă nu mai vrea să fie asimilată acum.

FOTO: Alé de Basseville

O jurnalistă CNN susține în cartea ei, Free, Melania: The Unauthorised Biography, că această mutare mârșavă îi aparține unui apropiat al președintelui Donald Trump. Kate Bennett dezvăluie că Trump ar fi fost la orginea acestui gest, în încercarea de a distrage atenția presei de la propriile scandaluri.

Citește și: Donald Trump, glumă proastă despre soția sa, Melania. Fanii îl acuză de misoginism

Kate Bennett, acreditată la Casa Albă, scrie că Trump s-a folosit de unul dintre apropiații săi, Roger Stone, pentru a crea un subiect de presă care să țină jurnaliștii ocupați în timpul campaniei electorale din 2016, scrie The Guardian.

„Melania nu a comentat pe marginea modului în care au ajuns pozele în tabloide și pe prima pagină, dar prieteni ei spun că ea încă refuză să creadă că Trump i-ar fi făcut așa ceva. Cât despre Stone, ea nu mai e așa de sigură”, se arată în cartea autoarei.

FOTO: Alé de Basseville

Într-o declarație de presă oficială, Casa Albă a legat orice implicare distribuirea fotografiilor intime.

„Domnul Trump este surprins de dezvăluirea doamnei Kate Bennett. Biroul nostru a colaborat cu Kate cu bună credință la realizarea cărții ei, crezând că ea va face o muncă cinstită. Din păcate, ea include multe detalii false și opinii, arătând că doamna Bennett a vorbit cu multe persoane anonime care nu o cunosc pe Prima Doamnă. Continuă să fie dezamăgitor când oamenii, în special jurnaliști, scriu cărți cu informații false doar pentru a obține profituri de pe urma familiei Trump”, a comentat Stephanie Grisham, secretarul de presă al Casei Albe.

Fotografii: Getty Images/Alé de Basseville

Vezi și VIDEO: Emilia Clarke a declarat că încă este presată să facă scene nud

FULLSCREEN
Scandal la Casa Albă. Donald Trump s-ar afla în spatele pozelor indecente cu Melania care au ajuns în presă
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO