Scarlett Johansson a ajuns la poliție din cauza paparazzilor și cameramanilor

Scarlett Johansson a ajuns la poliție din cauza paparazzilor și cameramanilor
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Aprilie 2019
Data actualizare: 09 Aprilie 2019
Cel mai bine plătită actriță din lume face greu față celebrității. Scarlett Johansson a fost nevoită să se refugieze în sediul poliției din Hollywood, după ce era să fie luată pe sus de paparazzi și cameramani.

Scarlett Johansson (34 de ani) e urmărită de o sută de cameramani și atunci când merge la o emisiune live. S-a întâmplat luni seară, când actrița a fost invitată să vorbească despre filmul Avengers: Engame în show-ul lui Jimmy Kimmel. 

La ieșire, Scarlett Johansson a fost încolțită de paparazzi și cameramani, care au vrut să o fotografieze și să o filmeze. Pentru a o proteja, oamenii din staff-ul său au fost nevoiți să o adăpostească în sediul poliției din Hollywood, Los Angeles, scrie abc7.com.

Un purtător de cuvânt al LAPD a confirmat că Scarlett Johansson a fost adusă la poliție după ce a fost îmbrâncită de o mulțime de jurnaliști care voiau să-i smulgă câteva cuvinte. 

Actrița nu a fost rănită și nu a depus plângere în urma incidentului de luni seară. Oamenii legii au escortat-o, la plecare, pentru a scăpa de mulțimea de cameramani.

În aceeași emisiune a fost și Chris Hemsworth (Thor), dar el nu a avut parte de același „tratament”.

E cel mai bine plătită actriță din lume

Scarlett Johansson a încasat nu mai puțin de 40,5 milioane de dolari în perioada iunie 2017-iunie 2018 și se află pe locul 1 în clasamentul celor mai bine plătite actrițe, întocmit de revista Forbes. Actrița a surclasat-o pe Angelina Jolie, care a reușit să strângă „doar” 28 de milioane de dolari în perioada menționată. Vezi cine se mai află în clasament!

Vezi mai jos cele mai HOT imagini cu Scarlett Johansson

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies