Scenarista filmului Tache iti dezvaluie secretele acestei pelicule

Scenarista filmului Tache iti dezvaluie secretele acestei pelicule
Citeste mai mult despre: Tache, film romanesc, procinema,
Data: 19 Aprilie 2009
Curios sa afli cum a aparut filmul \"Tache\"? Ei bine, Mara Nicolescu, actrita si scenarista filmului, a dezvaluit într-un interviu exclusiv www.procinema.ro secretele din spatele peliculei.

Tache spune povestea unui gropar care afla ca este pe moarte si îsi doreste o îmormântare extraordinara. Mesajul filmului este ca putem rade de moarte si razand sa ne exorcizam frica de moarte”, a marturisit actrita.

Spre deosebire de alti scenaristi, care se inspira din viata de zi cu zi pentru a scrie, povestea batranului gropar a aparut... din senin.

“Este pura fictiune... De regula mai stateam de vorba cu regizori, cu scenaristi. Ei imi spuneau sa scriu despre povesti pe care le-am trait, dar eu nu sunt genul acesta de scenarist. Mie îmi place sa creez universuri, sa explorez lumi pe care nu le gasesti la tot pasul”, a spus Mara.

In plus, scenarista a si jucat în filmul “Tache” rolul Getei, o prostituata ajunsa la final de cariera, fara un ban, singura, cu o mare nevoie de a gasi un barbat cu care sa se casatoreasca. Geta a renuntat sa mai creada nu doar in iubire, ci si in tandrete. Femeia apare in haine negre la cimitir ori de cate ori este o inmormantare, un parastas, in speranta ca pozând în femeie cinstita si îndoliata, va gasi mai usor un barbat.

Intra aici sa vezi  interviul cu Mara Nicolescu.
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO