Screech din "Salvati de clopotel", la 24 de ani de la debutul serialului: FOTO

Screech din Salvati de clopotel , la 24 de ani de la debutul serialului: FOTO
Data publicarii: 02 Februarie 2013
Data actualizare: 02 Februarie 2013
Dustin Diamond, actorul amuzant care a jucat in unul dintre cele mai iubite seriale pentru adolescenti, "Salvati de clopotel", a fost indragit de telespectatori, insa nu a fost iubit de colegii sai de platou.

Dustin Diamond a jucat rolul lui Samuel "Screech" Powers, asistentul directorului Belding in serialul "Salvati de clopotel/ Saved by the Bell". Serialul a fost difuzat intre 1989 si 2000 si s-a bucurat de succces in randul tinerilor.

Totusi, actorul nu a fost iubit de colegii sai de platou, singurul cu care mai pastreaza legatura fiind Dennis Haskins, interpretul directorului Belding. Dustin Diamond nu a fost invitat la sedinta foto care a marcat 20 de ani de la lansarea serialului.

Dupa rolul care l-a facut celebru, "Screech" a mai jucat in seriale TV ca "The Rerun Show", dar si in productii ca "American Pie", "Minor League: A Football Story".

In prezent, actorul filmeaza pentru trei productii, iar alte patru filme pentru care lucreaza se afla in stadiul de pre-productie sau post-productie.

Dustin Diamond a avut insa de-a lungul timpului probleme financiare si legale: in 2009 a avut un proces pentru neplata facturilor la utilitati, in valoare de 2 milioane de dolari.

In 2006 actorul a fost la un pas de a-si pierde locuinta din cauza ipotecii, insa a gasit o modalitate inedita de a strange o parte din bani: a vandut tricouri inscriptionate "Am platit 15 dolari pentru a salva casa lui Screech".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies