Screech, din Salvați de clopoțel, ucis în închisoare? Actorul a fost protagonistul unei farse online

Screech, din Salvați de clopoțel, ucis în închisoare? Actorul a fost protagonistul unei farse online
Screech (Dustin Diamond) a făcut carieră cu rolul din „Salvați de clopoțel”. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 16 Octombrie 2020
Dustin Diamond, pe care îl știți pentru rolul Screech din serialul „Salvați de clopoțel”, a fost victima unei glume proaste în mediul online. Actorul de 43 de ani ar fi fost „ucis” în închisoare, în urma unei revolte.

Dustin Diamond a fost la închisoare, în 2016, când a ispășit o pedeapsă de 4 luni pentru tulburarea liniștii publice și port de armă albă. Însă a ieșit și e bine-sănătos, nu cum a relatat publicația online ringsssss.com. Conform site-ului, Screech ar fi fost ucis în închisoare, la începutul acestei luni, în urma unei revolte izbucnite după gratii.

Citește și

Informația a fost preluată de mai multe conturi de Facebook și distribuită în mediul online. Sursa știrii notează că actorul era în închisoare după ce a ucis un spectator care l-a luat peste picior la unul dintre show-urile sale de comedie. Conform relatării, actorul fusese condamnat la 15 ani de detenție, însă această informație a trecut cumva neobservată de toată media internațională.

Site-ul care a publicat informația se declară „ziar satiric și site de comedie”, care „folosește nume inventate în poveștile sale, cu excepția cazurilor în care sunt satirizate persoane publice”. Acest detaliu a scăpat celor care au distribuit articolul pe rețelele sociale, producând o controversă uriașă.

După succesul cu Salvați de clopoțel, Dustin Diamond și-a redus aparițiile în filme de televiziune. În 2001 și-a declarat falimentul personal, pornind o cursă contracronometru pentru a-și salva casa. În 2009 s-a căsătorit cu iubita lui din liceu, Jennifer Misner, de care avea să divorțeze în 2013.

Vezi mai multe poze cu Dustin Diamond în GALERIA FOTO de mai jos!

În 2015 a fost condamnat la 4 luni de închisoare pentru tulburarea liniștii publice și port de armă albă ilegală. A ispășit doar o lună de detenție, fiind eliberat condiționat. În mai 2016 a fost arestat din nou pentru încălcarea termenilor eliberării condiționate.

Serialul care i-a adus notorietate, Salvați de clopoțel, revine în noiembrie 2020 cu o continuare, Însă, Screech nu a fost cooptat în noua producție de televiziune, care va fi difuzată pe platforma video Peacock. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Alex Velea rupe contractele cu Lino Golden și Mario Fresh! - Trending Review cu Daragiu - episodul 42

FULLSCREEN
Screech, din Salvați de clopoțel, ucis în închisoare? Actorul a fost protagonistul unei farse online
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies