Se afla o la cafenea cand oameni pe care nu ii cunostea au venit sa ii ofere bani. Gestul te va emotiona pana la lacrimi

Se afla o la cafenea cand oameni pe care nu ii cunostea au venit sa ii ofere bani. Gestul te va emotiona pana la lacrimi
Citeste mai mult despre: cafenea, bani, cancer, gest,
Data publicarii: 09 Ianuarie 2017
Data actualizare: 09 Ianuarie 2017
Amanda este o femeie care se confrunta cu o perioada grea din viata sa dupa ce medicii au diagnosticat-o cu cancer in faza trei. 

Pentru ca este mama a doi copii si o sotie protectoare, Amanda a fost ingrozita de gandul ca isi va pierde viata si ca ii va lasa fara sprijinul ei. Tanara nu are asigurare medicala si de aceea i-a fost destul de greu sa inceapa tratamentul imediat dupa ce medicii i-au spus.

Prietenii au ajutat-o sa isi faca o pagina unde sa le ceara ajutorul strainilor, iar de acolo si pana la donatii insemnate nu a mai fost decat un pas. Aceasta se afla o cafenea pentru a realiza un filmulet pentru pagina de donatii cand a fost luata prin surprindere de sute de oamenii.

Foarte multi necunoscuti au aflat de cazul tinerei Amanda si au fost impresionati de povestea ei. Acestia au venit si au donat cati bani au avut in buzunar, iar gestul lor nu au facut decat sa o bucure pe aceasta mama.

Peste 13 000 de doalri au fost stransi, iar Amanda a avut apoi posibilitatea sa isi inceapa tratamentul recomandat de medici.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies