Se desparte sau nu Inna de iubitul si managerul ei? Prima reactie a cantaretei

Se desparte sau nu Inna de iubitul si managerul ei? Prima reactie a cantaretei
Citeste mai mult despre: Inna,
Data publicarii: 09 Aprilie 2013
Data actualizare: 09 Aprilie 2013
Dupa ce unele publicatii au scris ca Inna se pregateste sa puna capat relatiei cu Lucian Stefan, cel care ii este manager si iubit de peste 10 ani de zile, cantareata a vrut sa clarifice lucrurile pe pagina ei de Facebook.

Tabloidele din Romania au scris ca Inna intentioneaza sa plece din caminul conjugal si sa-si cumpere o casa, unde sa se mute singura dupa despartirea de Lucian Stefan. Se pare ca relatia lor nu ar  mai fi mers din cauza numeroaselor escapade pe care el le-ar fi avut cu alte domnisoare  prin cluburi.

Nimic mai neadevarat, sustine cantareata, care a profitat de contul oficial de Facebook pentru a spune cum stau lucrurile din punctul ei de vedere:

"M-am saturat sa citesc mizerii inventate in scopul de a vinde! Vreau sa va spun tuturor celor care cititi aceste randuri ca in orice caz nu sunt umilita!

Nu m-am mutat din casa si nici nu o sa ma mut niciodata.

Lucian continua sa fie persoana in care am cea mai mare incredere si care nu m-ar umili NICIODATA, indiferent de ce s-ar intampla intre noi!", a scris Inna, care, totusi, nu a infirmat, dar nici nu a confirmat despartirea.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies