Se destrama in 2012 dupa o cariera de 14 ani! Despre ce trupa este vorba VIDEO

Se destrama in 2012 dupa o cariera de 14 ani! Despre ce trupa este vorba VIDEO
Data: 20 Octombrie 2011
Trupa irlandeza, printre ale carei hituri se numara piese precum "Swear It Again" si "Flying Without Wings", a vândut peste 44 de milioane de discuri pe plan mondial.

Grupul irlandez Westlife a anuntat miercuri ca se va destrama in anul 2012, dupa ce va lansa un album "greatest hits" si va sustine un turneu de adio.

Westlife, manageriat multi ani de Louis Walsh, a avut de-a lungul carierei 14 piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile britanice, informeaza bbc.co.uk.

Grupul a reusit sa treaca cu bine peste plecarea din formatie, in 2004, a cântaretului Bryan McFadden, unul dintre membrii fondatori ai trupei.

Ceilalti patru membri - Mark Feehily, Kian Egan, Shane Filan si Nicky Byrne - vor lansa un album "greatest hits" pe 21 noiembrie.

Intr-un mesaj publicat pe site-ul trupei, cei patru muzicieni irlandezi le multumesc fanilor lor pentru "aceasta calatorie uimitoare".

"Decizia este una amiabila si, dupa ce ne-am petrecut intreaga viata de adult impreuna, acum vrem o pauza binemeritata si cautam noi aventuri", se afirma in acelasi comunicat.

Mediafax
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO