Se întoarce Brian O' Conner în franciza Fast and Furious?

Se întoarce Brian O  Conner în franciza Fast and Furious?
Data: 16 August 2018
După moartea lui Paul Walker, se stabilise că personajul Brian O'Conner nu va mai apărea niciodată în celebra franciză, însă, mai multe zvonuri au fost anunțate că producătorii vor să găsească un înlocuitor pentru actorul american.

Potrivit Daily Mail, frații lui Paul Walker, Cody și Caleb, sunt dispuși să reia celebrul rol al lui Brian O'Conner în Fast and Furious.

"Sper să ajungem acolo - nu știu - aș vrea să am o mică apariție ca să-l aduc pe Paul înapoi. Acesta este visul meu și sper că vom face asta într-unul din filmele viitoare", a spus Caleb Walker potrivit AP.

 

I want you...to stay tuned ???? for some very badass news ahead.????????????

A post shared by Cody Walker (@codybwalker) on

Cody Walker, în vârstă de 30 de ani, a spus că ar putea fi o posibilitate de a face acest lucru deși această decizie trebuie gândită cu mare atenție.

După moartea sa, producătorii au fost nevoiți să pună pe calculator chipul lui Paul Walker pe fața fratelui său pentru a termina filmul Fast and Furious 7.

În 2014, după ce au jucat rolul personajului Brian O'Conner, aceștia au declarat că acea experiență a fost una înfiorătoare după ce a văzut secvențele filmate. 

"Ești ca... oh, eu sunt - nu mă simt prea bine." a spus Caleb Walker

Frații Walker au mai apărut și în noul film documentar I am Paul Walker în care au povestit despre momentele sale alături de fratele lor mai mare și despre viața sa.

Paul Walker a murit într-un tragic accident de mașină în 2013 , la vârsta de 40 de ani. Acesta este cunoscut pentru celebrul său rol din franciza Fast and Furious. De asemenea, Paul walker a mai jucat și în filmele Hours, Adâncul Albastru sau Zona de Pericol.

FULLSCREEN
Se întoarce Brian O' Conner în franciza Fast and Furious?
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO