Se transformă în băiat la 13 ani! Primul copil al cuplului Jolie-Pitt, tratament hormonal pentru a nu mai fi fată

Se transformă în băiat la 13 ani! Primul copil al cuplului Jolie-Pitt, tratament hormonal pentru a nu mai fi fată
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, Angelina Jolie, Shiloh Jolie-Pitt,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 22 Noiembrie 2019
Data actualizare: 22 Noiembrie 2019
Este bine știut faptul că Shiloh, primul copil biologic al cuplului Brad Pitt-Angelina Jolie, se comportă ca un adevărat băiat, chiar dacă s-a născut fetiță.

Acum în vârstă de 13 ani, Shiloh a început să se îmbrace ca un băiat atunci când avea doar 4 ani, iar în anul 2010 Angelina Jolie afirma într-un interviu pentru Vanity Fair că atât ea, cât și Brad Pitt nu au nicio problemă că fetița lor se consideră băiat. Mai mult decât atât, Brad Pitt a dezvăluit în emisiunea lui Oprah că Shiloh vrea să fie strigată John, deoarece i-a plăcut povestea lui Peter Pan, iar John era unul dintre frații lui Wendy.

Jurnaliștii de la El Pais notează că Shiloh a început, în primăvara acestui an, un tratament hormonal pentru schimbare sexului, însă că Brad Pitt nu a fost de acord cu acest lucru de la o vârstă fragedă, chiar dacă și-a susținut fata să facă doar ce vrea ea și să se comporte așa cum consideră ea că este mai bine.

Din câte se pare, tratamentul este plătit de Angelina Jolie, care își susține copilul să facă lucrurile fix așa cum își dorește, în ciuda faptului că are doar 13 ani.

Vezi și: Angelina Jolie se alătură copiilor la lecțiile de arte marțiale pentru rolul Marvel
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!