Seamănă izbitor cu fratele Michael. Cum au transformat-o operațiile estetice pe La Toya Jackson

Seamănă izbitor cu fratele Michael. Cum au transformat-o operațiile estetice pe La Toya Jackson
Autor: Redactia
Data publicarii: 01 Octombrie 2019
Data actualizare: 01 Octombrie 2019
Toată lumea o știe pe Janet Jackson, însă puțini știu ce mai face și cum arată sora mai mare a Regelui Pop. La Toya a fost un personaj la fel de controversat, cu o viață la fel de zbuciumată ca a fratelui Michael. În vârstă de 62 de ani, La Toya Jackson a rămas în continuare în showbizul american, apare în emisiuni tv sau în reality showuri, își face apariția la evenimente mondene și este o prezență activă pe rețelele de socializare. 

La Toya Jackson fost singura membră a familiei Jackson care a dat de înțeles că acuzațiile de pedofilie asupra fratelui său ar fi reale. 

„De ce un bărbat de 35 de ani ar lua să locuiască cu el, pentru 30 de zile, un băieţel? Şi să iei un alt băiat să stai cu el cinci zile într-o cameră şi să nu părăseşti acea cameră? Câţi dintre voi aveţi 35 de ani? Câţi aţi lua copii mici şi să faceţi acest lucru? Copii care au 9, 10, 11 ani? Îmi iubesc fratele, dar acest lucru este greşit. Nu vreau că aceşti copii să fie răniţi", ar fi spus La Toya într-un interviu acordat postului MTV în anii ’90, citat de Mediafax.

Foto: La Toya Jackson, septembrie 2019

La Toya a declarat și că tatăl ei, Joe Jackson, ar fi abuzat-o sexual pe ea și pe sora mai mare, Rebbie.

La fel ca și fratele Michael, La Toya a făcut o pasiune pentru operațiile estetice. Aceasta și-a refăcut practic tot chipul, iar în prezent pare copia perfectă a fratelui său. 

Se zvonește că La Toya și-a făcut nenumărate rinoplastii, implant de bărbie, și-a reconstruit pomeții, și-a mărit bustul, și-a făcut liposucții și își “șterge ridurile” cu ajutorul injecțiilor cu botox. Nu e de mirare că e practic alt om.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies