Sean 'Diddy' Combs este devastat. Mama copiilor lui a murit

Sean  Diddy  Combs este devastat. Mama copiilor lui a murit
Citeste mai mult despre: P Diddy, a murit, Kim Porter,
Data: 16 Noiembrie 2018
Sean 'Diddy' Combs și Kim Porter au împreună trei copii.

Joi, actrița și modelul Kim Porter (47 de ani) a fost găsită fără suflare, după ce, conform apropiaților, aceasta a suferit de o formă de gripă agresivă care a degenerat în pneumonie.

Citește și

Citește și: Duelul iubitelor lui P. Diddy: actuala și fosta se întrec în ședințe foto incendiare pe Instagram

Fostul său partener și tatăl celor trei copii ai ei, Sean 'Diddy' Combs a fost ”absolut devastat„ la aflarea veștii. Conform People, rapperul de 49 de ani avea o relație bună cu Kim.


”Diddy este devastat și șocat”, a spus un apropiat al artistului pentru revista People. ”El și Kim erau prieteni foarte apropiați și buni părinți, chiar dacă relația lor romantică se încheiase”.

Actrița a fost găsită moartă în casa ei, însă motivul decesului nu a fost confirmat de către autorități.

O prietenă bună a lui Kim Porter, Kimora Lee Simmons, a fost văzută la scurt timp acasă la Kim, declarând pentru TMZ că aceasta suferea de simptome asemănătoare gripei și de o posibilă pneumonie de câteva săptămâni. 

La scurt timp după aflarea veștii, o mulțime de celebrități i-au adresat condoleanțe lui P Diddy pe social media. Printre acestea, s-a aflat și Rihanna: ”Este dificil. Sunt îndurerată pentru acest om. Am pierdut un om frumos azi. Vor fi mulți afectați de asta”.

Kim Porter și Diddy au fost împreună timp de 13 ani. Aceștia au împreună trei copii, gemenele Jessie James și D'Lila (11 ani) și un fiu de 20 de ani, Christian.

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Sean 'Diddy' Combs este devastat. Mama copiilor lui a murit
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies