Sean Penn i-a adus una dintre statuetele lui Oscar lui Volodimir Zelenski. Ce i-a spus președintelui ucrainean

Sean Penn i-a adus una dintre statuetele lui Oscar lui Volodimir Zelenski. Ce i-a spus președintelui ucrainean
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 09 Noiembrie 2022
Data actualizare: 09 Noiembrie 2022
Sean Penn a făcut a treia sa vizită în Ucraina, de la debutul războiului. Actorul, în vârstă de 61 de ani, s-a întâlnit cu președintele Volodimir Zelenski și i-a înmânat una dintre statuetele sale Oscar.

„Când veți câștiga, să mi-l aduci înapoi, în Malibu. Mă voi simți mai bine știind că o parte din mine este aici”, i-a spus Sean Penn președintelul ucrainean.

Sean Penn i-a dat „cu împrumut” Oscarul. "Până la victorie" - au fost de acord amândoi. Actorul l-a rugat pe Zelenski să vină personal în SUA, ca să-i înapoieze statueta, însă numai după ce iese învingător din război.

 
„De data aceasta, întâlnirea noastră a fost specială. Sean și-a adus statueta Oscar ca simbol al credinței în victoria țării noastre. Aceasta va rămâne în Ucraina până la sfârșitul războiului. A fost o deosebită plăcere să-i prezint lui Sean Ordinul de Merit III. Mulțumim pentru susținerea atât de sinceră și contribuția importantă la popularizarea Ucrainei în lume", a scris Volodimir Zelenski pe contul său de Facebook. 

Alături de președintele Zelenski, actorul american s-a plimbat prin Piața Constituției din Kiev, unde i-a fost prezentată placa ce îi poartă numele. Este un semn de respect pentru ajutorul acordat Ucrainei. Actorul s-a arătat onorat de gestul președintelui ucrainean, spunând că acesta a devenit unul dintre cele mai importante locuri din lume pentru el, alături de cele în care s-au născut copiii lui.
 
Sean Penn a câștigat două premii Oscar, pentru rolurile din Mystic River (2003) și Milk (2008).

De la începutul războiului, organizaţia caritabilă a lui Sean Penn a lucrat pentru a oferi locuinţe şi educaţie refugiaţilor ucraineni din Polonia.
 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Culiță Sterp, explicații despre scandalul din Madrid
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!