Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat formează un cuplu. Cel mai tânăr milionar român a avut o relație și cu Mimi

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat formează un cuplu. Cel mai tânăr milionar român a avut o relație și cu Mimi
Citeste mai mult despre: Sebastian Dobrincu, cuplu, Ioana Ignat,
Data publicarii: 01 Aprilie 2021
Data actualizare: 04 Aprilie 2021
Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar român, a dat-o uitării pe Mimi, iar acum formează un cuplu cu artista Ioana Ignat.

Deși anul trecut forma un cuplu cu vloggerița Mimi, cei doi se pare că s-au despărțit, iar acum acesta se află într-o relație cu Ioana Ignat. Cei doi au postat pe rețelele sociale imagini în care apar împreună, ba chiar au lansat și o piesă împreună – Inimă naivă. 

Fanii au reacționat imediat la fotografiile de pe Instagram, mulți fiind uimiți de faptul că cei doi au o relație: “S-o despărțit de Mimi?”, ” Felicitări!”, ” Vă iubesccccccc! Sunteți super talentați și super frumoși!”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Cine este Sebastian Dobrincu

La 22 de ani, Sebastian Dobrincu deține o companie care face statistică și management pe social media: “Îmi displace foarte tare când lumea categorizează în funcție de venituri sau că mi se pun astfel de etichete, milionarul sau cel mai tânăr nu știu ce, pe lângă că e un mod pervers de a descrie o persoană, reflectă niște valori pe care eu nu le reprezint”, spunea Sebastian Dobrincu într-un interviu acordat pentru stirileprotv.ro.


Sursă: Instagram Ioana Ignat / Sebastian Dobrincu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies