Secrete BUG Mafia: Cum a decurs prima intalnire si ce meserii ar fi avut Tataee, Uzzi si Caddy daca nu se apucau de rap

Secrete BUG Mafia: Cum a decurs prima intalnire si ce meserii ar fi avut Tataee, Uzzi si Caddy daca nu se apucau de rap
Citeste mai mult despre: Bug Mafia, Caddy, secrete, tataee, Uzzi,
Data publicarii: 01 Decembrie 2015
Data actualizare: 01 Decembrie 2015
De 20 de ani, cu ambitie si entuziazm, trei prieteni au reusit sa-si transmita mesajele dincolo de granitele cartierului bucurestean in care s-au nascut si sa devina una dintre cele mai puternice voci din muzica romaneasca: BUG Mafia.

Explozivi si talentati, cateodata violenti in limbaj, dar sinceri, Tataee, Uzzi si Caddy sunt un exemplu de tenacitate si predau o lectie tinerilor care vor sa-si depaseasca limitele si sa faca din Romania o tara mai buna.

Trei baieti din Bucuresti s-au intalnit dupa niste blocuri din cartierul Pantelimon in 1993 si s-au hotarat sa faca o trupa de muzica hip-hop. Ambitiosi si entuziasti, Vlad, Dragos si Alin nu s-au gandit niciodata ca dupa mai bine de 20 de ani or sa fie una dintre cele mai longevive trupe de dupa Revolutie si una dintre cele mai puternice voci din muzica romaneasca. Ei sunt BUG Mafia.

Tataee: "Exact in acest loc m-am intalnit cu Cadillac. Si i-a placut o sepcuta pe care o aveam in cap. "Asculti rap, faci rap?". "Da, fac rap". Toata lumea care asculta rap atunci facea si rap. "Hai sa facem o trupa, bun, hai sa incepem sa facem o trupa". "Ce trupa?". "Bucuresti, de fapt Black Underground". Dupa care a venit si Uzzi, cu care ne-am intalnit pe celalalt colt."

Uzzi: "Eu sunt de cateva statii mai incolo, de fapt, dar ne-am intalnit pe malul alalt noi, da. Era un coleg de liceu, care a venit sa-mi spuna daca vreau sa fac un featuring si sa vorbesc cu Tataee. Nu eram Uzzi atunci, eram Drama de la Demonii. Si am ramas in aceasta formula. La inceput, eram Black Underground, dupa care B s-a transformat in Bucuresti Underground. Ti-am spus ca raperii se sucesc mult cu numele, nu e Metallica si gata, e o intreaga evolutie, e un process. E prima oara cand ne intoarcem aici in locul asta si avem discutia asta."

Citeste continuarea AICI
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies