Secrete dezvaluite de menajere. De ce i se spune lui J.Lo "zgarcita" si de ce miroase urat acasa la Miley Cyrus

Secrete dezvaluite de menajere. De ce i se spune lui J.Lo  zgarcita  si de ce miroase urat acasa la Miley Cyrus
Citeste mai mult despre: secrete, Jennifer Lopez, menajere,
Data: 20 Ianuarie 2018
Vedete au fost facute de rusine de angajatii lor. Desi platiti cu bani grei ca sa ramana discreti, acestia le-au dat de gol in presa. Iata ce au spus despre angajatorii lor:

TAYLOR SWIFT

Cantareata este o mare iubitoare de pisici, "exagerata" chiar - ar spune o fosta menajera. Angajata lui Taylor Swift a dezvaluit ca artista are casa plina de pisici si de poze ale acestora. In plus, Taylor petrece foarte mult timp periindu-le, ca sa scape de parul de pisica in exces. Menajera a mai dezvaluit ca multe din hainele de casa ale vedetei sunt cu imprimeuri cu pisici.

KRISTEN STEWART

Potrivit unei foste menajere, cand este acasa Kristen Stewart pur si simplu "sudeaza" tigarile. Se pare ca vedeta lasa mucuri de tigara peste tot - in dus, in ghivecele cu flori si, potrivit menajerei, chiar si in frigider!

JENNIFER LOPEZ 

Diva latino a capatat reputatia de vedeta "zgarcita" din partea angajatilor sai, fiind poreclita "Pay-low" (Plateste-prost!), aluzie la porecla ei "J Lo". Pentru ca ea a muncit din greu pentru a ajunge acolo unde este, considera ca toata lumea trebuie sa traga din rasputeri pentru a-si atinge telul.

Citeste mai multe aici!

FULLSCREEN
Secrete dezvaluite de menajere. De ce i se spune lui J.Lo "zgarcita" si de ce miroase urat acasa la Miley Cyrus
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO