Secretele din spatele noului videoclip lansat de Pink

Secretele din spatele noului videoclip lansat de Pink
Citeste mai mult despre: Pink, album nou, secrete, turneu,
Data publicarii: 25 Iulie 2018
Data actualizare: 25 Iulie 2018
A trecut aproape un an de când Pink a lansat ultimul său album "Beautiul Trauma", dar asta nu o oprește să lanseze și videoclipuri la aceste melodii, unele având chiar câteva "secrete". 

Clipul melodiei "Secrets", de trei minuate și jumătate o arată pe Pink cum pleacă după finalul show-ului cu dansatorii ei. Grupul pare să se înțeleagă de minune, fiind văzuți dansând împreună în fața unui zid de graffiti. Lucrurile încep să devină puțin rasiale în momentul în care un tip își scoate cămașa și dansează seducător cu partenerul său de sex masculin. Unii dintre ei chiar se sărută în timp ce dansează. 

"Am lăsat zidurile să coboare/ Am lăsat monstrul afară/Și vin după mine", sunt versurile cântate de Pink în timp ce filtrează cu una dintre prietenele ei. 

"Te simti expus? Unde doare cel mai tare? Poți purta acest lucru pe mâneca ta?"

"Secrets" este una dintre piesele de pe albumul "Beautiful Trauma" care a fost lansat în 2017 și a debutat la Billboard 200. Videoclipul pentru piesă a fost filmat în Perth, Australia, după ce cântăreața a încheiat spectacolul la Perth Arena. 

Pink a început turneul pentru acest album în martie și este programat să se încheie pe 22 mai 2019, în New York City. Pink călătorește alături de copiii ei în turneu și suține că este cea mai bună decizie pe care a luat-o. 

"Să merg în turneu cu copiii mei este puțin riscant. Este epuizant. Este cel mai greu lucru pe care l-am făcut până acum. Însă, sunt extrem de norocoasă că le am alături de mine și reușesc să le integrez în viața mea.", a declarat artista pentru Shine on With Reese
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies