Secretul de la înmormântarea lui Elvis Presley, dezvăluit după 43 de ani

Secretul de la înmormântarea lui Elvis Presley, dezvăluit după 43 de ani
Elvis Presley
Citeste mai mult despre: Elvis Presley, inmormantare,
Data publicarii: 18 August 2020
Data actualizare: 24 Aprilie 2022
Elvis Presley a murit pe 16 august 1977. Mii de fani au trecut prin fața trupului lui neînsuflețit pentru a-și lua rămas bun, dar nimeni nu a știut că Regele a plecat cu un cadou pe care fiica sa, Lisa Marie, l-a ascuns în sicriu. 

Lisa Marie avea doar 9 ani când tatăl ei a murit. Când vestea nefericită a fost dată, zeci de mii de oameni s-au perindat la porțile domeniului Graceland pentru a-și lua rămas bun în fața sicriului descoperit. 

Vernon, tatăl lui Elvis, l-a rugat pe Larry Gellar, frizerul și consilierul spiritual al starului, să-l tundă și să-i aranjeze acestuia părul. De asemenea, Regele rock'n'roll a fost machiat, pentru că Vernon își dorea ca Elvis să arate perfect. 

Mult mai târziu, Robert Kendall, directorul firmei de pompe funebre a dezvăluit că Lisa Marie, fiica lui Elvis, s-a apropiat, alături de mama ei, de sicriu, dar nu și-a ridicat privirea să se uite înăuntru.

Aceasta l-a întrebat: ”Pot să-i dau asta lui tati?”. Era vorba de o brățară fină, din metal, iar Robert Kendall i-a luat-o din mână și a prins-o de încheietura mâinii drepte a Regelui. 

De asemenea, fetița a întrebat dacă brățara va rămâne acole pentru totdeauna, momentul în care  Robert Kendall a asigurat-o că așa se va întâmpla. 

Mama Lisei Marie, Priscilla, i-a cerut lui Kendall să ascundă brățara sub mâneca cămășii lui Elvis, astfel încât fanii să nu fie tentați să o fure.

În doar câteva ore, aproape 30.000 de oameni au trecut prin fața Regelui pentru a-și lua rămas bun. Înmormântarea a avut loc pe 18 august 1977. 

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies