Eurovision 2014: Secretul din spatele unui look sexy si al unui talent incredibil. Cea mai ciudata cantareata pe care ai vazut-o

Eurovision 2014: Secretul din spatele unui look sexy si al unui talent incredibil. Cea mai ciudata cantareata pe care ai vazut-o
Citeste mai mult despre: Eurovision 2014, Conchita Wurst, Eurovision,
Data: 22 Ianuarie 2014
Conchita Wurst reuseste sa fascineze si totodata sa socheze audienta cu vocea ei, dar si cu look-ul pe care il afiseaza.

Transsexualul Conchita Wurst a uimit Austria cu imaginea sa. Arata intocmai ca o femeie, insa o dau de gol barba deasa si vocea groasa. In rest, e o artista desavarsita, care nu-i lasa reci pe cei care o asculta.

Citește și

Conchita Wurst a participat si la preselectiile Eurovision din Austria, unde a reusit sa se claseze pe prima pozitie in preferinte.

Astfel, ea isi va reprezenta tara la Eurovision 2014 si cu siguranta va face o figura greu de uitat pe scena din Copenhaga.

Pe numele sau real Tom Neuwirth, reprezentanta Austriei la Eurovision 2014 si-a mai incercat norocul in concurs si in 2012, atunci cand s-a clasat pe locul al doilea.

Semifinalele Eurovision 2014

Impartirea tarilor participante pe semifinale este urmatoarea: Semifinala 1 - prima parte: Suedia, Albania, Islanda, Rusia, Letonia, Azerbaidjan, Armenia si Estonia; Semifinala 1 - partea a doua: Belgia, Ungaria, Moldova, Muntenegru, San Marino, Portugalia, Ucraina si Olanda; Semifinala 2 - prima parte: Norvegia, Israel, Georgia, Austria, Lituania, Polonia, Malta; Semifinala 2 - partea a doua: Macedonia, Finlanda, Irlanda, Romania, Slovenia, Belarus, Grecia si Elvetia.

Dintre tarile calificate direct in finala (tara gazda - Danemarca, respectiv Italia, Franta, Spania, Germania, Marea Britanie), in prima semifinala vor vota Spania, Franta si Danemarca, iar in cea de-a doua semifinala, Germania, Italia si Marea Britanie.

In ceea ce priveste selectia nationala din Romania, cei care doresc sa participe la Eurovision 2014 pot sa se inscrie pana pe 14 februarie. Etapa de inscrieri a inceput din 15 ianuarie.

Intre 19 si 20 februarie va avea loc preselectia (un juriu de specialitate va audia piesele inscrise in concurs), iar pe 20 februarie vor fi anuntate cele maximum 12 melodii finaliste.

Pe 1 martie va avea loc selectia din Romania a Eurovision 2014, in care va fi aleasa melodia castigatoare, in cadrul unul spectacol televizat, cu public.

Concursul cantecului european Eurovision se va desfasura in acest an la Copenhaga (Danamarca), pe 6, 8 si 10 mai.

Finala Eurovision 2014

Eurovision Song Contest 2014 se va desfasura in Copenhaga, dupa ce editia de anul trecut a concursului a fost castigata de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa "Only Teardrops".

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, s-a clasat pe locul al 13-lea in concursul a carui finala a avut loc, in luna mai, la Malmö Arena (Suedia). Cezar a participat la Eurovision 2013 cu piesa "It's My Life" (muzica si versuri Cristian Faur).

Eurovision este o competitie muzicala internationala, organizata de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din Europa. Prima editie a avut loc in 1956, la Lugano, in Elvetia. Difuzat fara intrerupere, timp de 58 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive si mai urmarite programe de televiziune din lume. Printre artistii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numara: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.

 

FULLSCREEN
Eurovision 2014: Secretul din spatele unui look sexy si al unui talent incredibil. Cea mai ciudata cantareata pe care ai vazut-o
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies