Secretul lui Brad Pitt care a facut-o pe Angelina Jolie sa plece de acasa

Secretul lui Brad Pitt care a facut-o pe Angelina Jolie sa plece de acasa
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, Angelina Jolie, Jennifer Aniston,
Data: 05 Mai 2013
Presa americana a aflat un secret bine ascuns de Brad Pitt si Jennifer Aniston.

In 2004, cand Brad Pitt si Jennifer Aniston erau casatoriti, celebrul actor a cunoscut-o pe Angelina Jolie pe platourile de filmare de la "Domnul si Doamna Smith", iar atractia a fost inevitabila.

Ceea ce nu a stiut, insa, nimeni pana acum este faptul ca in timp ce Brad si Angelina flirtau pe platourile de filmare, Jennifer Aniston trecea prin momente dificile, dupa pierderea unei sarcini.

Presa din America a facut dezvaluirile, iar Angelina Jolie ar fi fost profund afectata de aceasta veste, ea parasind caminul conjugal.

Angelina Jolie si Brad Pitt, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt impreuna de opt ani si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Cei doi actori au confirmat pana acum doar ca s-au logodit. De-a lungul anilor, au existat mai multe zvonuri privind casatoria celor doua staruri, cei doi dezmintind de fiecare data si chiar spunand ca se vor casatori numai daca de acest privilegiu vor putea beneficia si persoanele cu orientare homosexuala.

FULLSCREEN
Secretul lui Brad Pitt care a facut-o pe Angelina Jolie sa plece de acasa
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO