Secretul medaliilor de aur ale sportivului britanic Tom Daley: croșetează și tricotează înainte de probe

Secretul medaliilor de aur ale sportivului britanic Tom Daley: croșetează și tricotează înainte de probe
Tom Daley croșetează înainte de fiecare concurs. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 August 2021
Data actualizare: 02 August 2021
Tom Daley (27 de ani) a captat atenția întregii lumi la Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo. Nu doar cu medalia de aur cucerită, ci și cu pasiunea sa neobișnuită.

Tom Daley este un săritor în apă din Marea Britanie care a făcut o pasiune pentru tricotat și croșetat. Sportivul britanic a fost surprins de fotografii oficili ai Jocurilor Olimpice de la Tokyo în timp ce se relaxa ca nimeni altul înainte de probele olimpice.

Tânărul sportiv recunoaște că are o pasiune ieșită din comun, dar croșetatul îl ajută să se concentreze mai bine înainte de concursuri.

„Faptul că am învățat să tricotez și să croșetez m-a ajutat foarte mult la aceste Jocuri Olimpice să câștig madalia de aur”, a scris el zilele trecute pe Instagram.

Pasiunea sa este mai veche și a făcut din ea o știre de interes național. Britanicul și-a deschis chiar și un cont de socializare special, dedicat meșteșugului său, unde își prezintă creațiile.

Recent, britanicul a fost surprins croșetând în timpul finalei de sărituri în apă feminin, de la trambulina de 3 metri. 

Nu a dezvăluit nimănui la ce lucra, însă admiratorii lui au putut observa procesul facerii unui articol vestimentar în culorile mov și crem, din lână.

Îmi place asta. Mândria de pe chipul tău este incredibilă. Mă bucur pentru tine și sunt mândru”, i-a transmis un admirator.

Cel mai frumos lucru de pe Instagram în această dimineață. Sincere felicitări”, a scris alt fan.

Tom Daley este dublu medaliat cu bronz la olimpiadele de la Londra și Rio de Janeiro și dublu campion mondial la sărituri în apă, în 2009 și 2015.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!