Selena Gomez a dezvăluit motivul pentru care s-a retras din muzică: "Toată durerea și anxietatea s-au dus odată cu mine"

Selena Gomez a dezvăluit motivul pentru care s-a retras din muzică: Toată durerea și anxietatea s-au dus odată cu mine
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Septembrie 2019
Data actualizare: 23 Septembrie 2019
Artista a început să dezvăluie din problemele de sănătate pe care le-a avut încă de anul trecut de când a făcut public faptul că se confruntă cu probleme de anxietate sau depresie.

A avut câteva săptămâni grele, iar atacul de panica pe care l-a avut în spital a fost momentul în care a decis să pună punct. Și-a dat seama că trebuie să caute ajutor pentru problemele emoționale le care le avea", a declarat o sursă apropiată pentru People

Presa tabloidă a atacat-o din toate părțile, făcând publice știri în care artista se afla internată într-o clinică pentru a-și trata problemele de sănătate mintală.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Citește și Selena Gomez, prima apariție pe covorul roșu după aproape un an. Cum arată acum artista

Acum un an, Selena s-a deschis pentru prima dată și a dezvăluit cum a ajuns în această stare critică printr-un discurs pe care l-a ținut la Spitalul McLean din Boston. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Jay Ruderman i-a fost alături artistei și a postat un videoclip pe contul personal de Twitter în care a apreciat-o pentru curajul de a vorbi despre perioada dificilă prin care a trecut.

"Mulțumesc @selenagomez pentru că ai fost atât de deschisă cu privire la sănătatea mintală. Curajul tău de a căuta ajutor și de a vorbi despre asta îi va inspira și pe alții să facă același lucru", a spus Jay Ruderman pe Twitter. 

Cred că suntem mai buni când spunem adevărul. Și acesta este adevărul meu. Anul trecut, am suferit câteva probleme emoționale și nu am putut să rămân în regulă după asta. Nu am reușit să zâmbesc sau să păstrez lucrurile normale.Am simțit că toată durerea și anxietatea s-au dus odată cu mine și a fost unul dintre cele mai înfricoșătoare momente din viața mea. Am căutat sprijin, iar medicii au putut să-mi dea un diagnostic clar.
În momentul în care am primit acea informație, m-am simțit atât ușurată, cât și îngrozită, pentru că s-a făcut lumină, dar am fost ușurată să aflu motivul pentru care m-am confruntat atâția ani cu depresie și anxietate. Nu am avut niciodată răspunsuri complete, nu am fost conștientă despre această afecțiune, și am început să o înfrunt cu curaj deoarece mama m-a învățat să fac față temerilor și provocărilor de când eram mai mică
."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Selena a vrut să-și țină fanii aproape și a postat pe contul de Instagram o fotografie din călătoria pe care a făcut-o la Boston: "Vă mulțumesc că ați fost atât de buni, calzi și primitori cu mine cât timp am fost aici. A fost minunat să mă întâlnesc cu mulți dintre voi"

Aceasta a apelat la cei mai buni medici pentru a se vindeca și a postat o fotografie de la cina pe care a luat-o alături de doctorul Rauch. 

Sunt atât de onorată să împărtășesc cu voi cu parte din această poveste. Mulțumesc doctorului Rauch, pentru că m-ați invitat și că ați avut timp să vorbim despre sănătate mintală.” a declarat artista 

Sursa Foto: Instagram; Getty Images

Vezi si Justin Bieber zice că este înrudit cu Ryan Gosling
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies