Selficidul, o noua "boala" intre tineri! Au murit imediat dupa ce au facut aceste poze pentru like-uri

Selficidul, o noua  boala  intre tineri! Au murit imediat dupa ce au facut aceste poze pentru like-uri
Data: 20 Martie 2018
Vezi cateva din imaginile socante.

Selficidul pare sa devina o boala printre tineri. Aceasta se manifesta prin tendinta unora de a face fotografii cat mai socant, in situatii periculoase, pentru a atrage like-uri pe retelele de socializare.

Aceasta boala psihica a dus la  moartea a 49 de persoane in decursul a 3 ani, in 2014, 2015 si 2016, arata un studiu publicat recent. Tarile cu cele mai multe victime sunt Spania (4), USA (5), Rusia (7) si pe primul loc la distanta mare India (19).

Din cele 49 de morti, 36 sunt barbati, iar femeile care au murit sunt in general in cuplu, foarte putine fiind atat de teribiliste incat sa isi puna viata in pericol, in timp ce media de varsta a victimelor este de 21 de ani.

Printre cazurile cele mai cunoscute sunt ale unui cuplu din Polonia, care a cazut de pe o stanca in timp ce incercau un selfie, apoi un spaniol a fost omorat in timp ce se filma langa un taur, fiind atacat de animal, pentru ca un mexican sa se sinucida apoi in timp ce se poza cu un pistol.

Cele mai des intalnite cazuri sunt cele in care persoanele se urca pe diferite cladiri si cad in gol de la inaltimi foarte mari.

FULLSCREEN
Selficidul, o noua "boala" intre tineri! Au murit imediat dupa ce au facut aceste poze pentru like-uri
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO