Selly și-a lansat butonul de 100.000 de abonați în spațiu

Selly și-a lansat butonul de 100.000 de abonați în spațiu
Citeste mai mult despre: Selly, spatiu,
Data publicarii: 23 Noiembrie 2021
Data actualizare: 23 Noiembrie 2021
Selly este primul vlogger din Europa care a decis să își lanseze butonul de Youtube în spațiu. Și a reușit acest lucru, cu ajutorul specialiștilor de la Sent into Space, din Marea Britanie.

“Am ales butonul de 100.000 de abonați, întrucât are o însemnătate specială pentru mine, a fost primul premiu luat pentru activitatea mea din online. L-am primit în 2015, când, la 14 ani, am atins suma de 100.000 subscriberi”., spune Selly.

Astfel, trofeul primit de vlogger la vârsta de 14 ani a ajuns la o înălțime de trei ori mai mare decât un avion. Selly a făcut un vlog pe YouTube în care le-a arătat internauților, pas cu pas, cum a decurs totul.

„Butonul ăsta o să urce 35 de kilometri în spațiu și o să aterizeze la 120 de kilometri distanță, iar noi trebuie să ghicim unde va ateriza și să fim acolo înainte să o facă”, a spus Selly pe YouTube. 

E cel mai cunoscut vlogger din România, cântăreț, dar și actor și, mai nou, co-producător. Selly va lansa în curând filmul Tabăra, alături de Gami, Mădălin, Dia și Pain. Alături de el își vor face apariția și nume precum Dorian Popa și Matei Dima (BRomania).
 

Share în bucate cu Alex Petricean - Antricot de vita cu salsa verde
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies