Selly și Smaranda, vacanță cu adrenalină în Dubai. Cum s-au lăsat fotografiați în deșert

Selly și Smaranda, vacanță cu adrenalină în Dubai. Cum s-au lăsat fotografiați în deșert
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 06 Noiembrie 2020
Data actualizare: 22 Noiembrie 2020
Selly este un vlogger popular și un influencer de succes, care se iubește de doi ani cu tânăra Smaranda Știrbu, studentă la medicină. 

Recent, cei doi îndrăgostiți au profitat de puțin timp liber și au plecat într-o vacanță în Dubai. Așa cum i-a obișnuit pe fani, Selly a postat pe canalul său de Youtube experiențele memorabile trăite în orașul luxului. Spre exemplu, tinerii s-au dat pe una dintre cele mai spectaculoase tiroliene din lume, suspendată la etajul 44 al unei clădiri. 

Ca să prindă puțin curaj, Selly l-a rugat pe Dorian Popa, sunându-l prin skype, să-i dea câteva recomandări. ”Dacă nu te dai pe ea, ești cel mai fraier. Spune-le băieților să-ți facă vânt. Este senzațională, aștept video de după”, i-a spus Dorian.

Selly și Smaranda au reușit să-și depășească frica și au ”zburat” deasupra Dubaiului, postând toată experiența pe Internet, spre încântarea fanilor. De asemenea, cei doi au vizitat impunătoarea clădire Burj Khalifa, s-au plimbat cu barca și au petrecut o zi în deșert. O fotografie, în care au fost surprinși sărutându-se, a adunat aproape 50.000 de aprecieri pe Instagram. Smaranda a purtat un costum alb, foarte decupat, iar fanii au reacționat imediat: ”Regina Dubaiului”, ”Ne-ai distrus”, ”Tu rupi Instagramul în două”, ”Superbă”. (mai multe imagini în galeria foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

مرحبا حبي????

A post shared by SMARANDA STIRBU (@smarandastirbu) on


Sursă foto: Instagram smarandastirbu, selly 

Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies