“Semeni puțin cu Antonia”. Imaginile cu Alexia Eram în costum de baie care fac furori pe Internet

Semeni puțin cu Antonia . Imaginile cu Alexia Eram în costum de baie care fac furori pe Internet
Citeste mai mult despre: Alexia Eram, Andreea Esca, Antonia,
Autor: Doina Goanta
Data: 24 Iulie 2019
Alexia Eram face furori pe rețelele de socializare cu imaginile sale din vacanță. Aflată în Mykonos, fiica Andreei Esca și-a impresionat fanii cu aparițiile sale în costum de baie. 

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, accesorizată cu o pereche de ochelari de soare cu rame roșii, Alexia Eram și-a impresionat admiratorii cu cele mai recente imagini din vacanța din Grecia. Fanii au observant că fiica Andreei Esca seamănă cu Antonia. 

Alexia este într-o formă fizică de excepție, iar fanii au lăudat-o pentru cât de bine îi stă în costum de baie.

“Fac sport de 3 ori pe săptămână, țin și diete, din păcate, pentru că nu mă ajută organismul să mănânc tot ce vreau”, spunea Alexia într-un interviu pentru protv.ro.

Fanii au lăudat-o și pentru “frumusețea naturala”. Tânără apelează însă la machiaj încă de la 16 ani. “Da, mă machiez singură de obicei, îmi ia 10 minute. Mă machiez de la 16 ani. Nu sunt expertă, dar dacă am nevoie de un machiaj profesional, atunci mă duc la specialiști”, spunea Alexia.

Fiica Andreei Esca urmează facultatea de modă din Anglia. “M-am gândit să-mi creez propriul brand de haine. Aștept însă să termin facultatea că să văd exact pe ce vreau să mă axez în modă sau în acest domeniu de entertainment”.

FULLSCREEN
“Semeni puțin cu Antonia”. Imaginile cu Alexia Eram în costum de baie care fac furori pe Internet
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO