Serena Williams, aparitie socanta la Roland Garros

30 Mai 2018, 14:35

Serena Williams, aparitie socanta la Roland Garros
Serena Williams si-a socat fanii cu ultima apariție la Roland Garros. Tenismena a inlocuit tinutele sport sexy cu un costul inspirat din "Pantera Neagra", in care a aratat ca o printesa razboinica.

Dupa ce a invins-o pe Kristya Pliskova la Rolland Garros Serena a vorbit cu presa despre insemnatatea costumului pe care l-a purtat in timpul meciului.

 

Catsuit anyone? For all the moms out there who had a tough recovery from pregnancy—here you go. If I can do it, so can you. Love you all!!

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

"Costumul reprezinta toate femeile care au trecut prin multe din punct de vedere psihic si fizic, care se straduiesc sa isi recapete increderea in ele", a declarat Serena pentru The Guardian.

Tenismena a revenit in lumea sportului la noua luni dupa venirea pe lume a fiicei sale, Alexis Olympia. Serena Williams a suferit complicatii serioase la putin timp dupa nastere, din cauza unui embolism pulmonar.

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Pe langa faptul ca este un simbol al increderii si al fortei, costumul purtat de Serena ii aduce aminte de filmul "Pantera Neagra.

"Intotdeauna mi-am dorit sa fiu un super erou si acesta este felul prin care am ales sa imi indeplinesc visul", a marturisit tenismena.
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO