Serena Williams catre arbitrul de la US Open: "Nu sunteti dumneavoastra cea care m-ati .... ultima data?" VIDEO

Serena Williams catre arbitrul de la US Open:  Nu sunteti dumneavoastra cea care m-ati .... ultima data?  VIDEO
Citeste mai mult despre: Serena Williams, Samantha Stosur, US Open,
Data: 12 Septembrie 2011
Finala de la US Open, câstigata de jucatoarea australiana Samantha Stosur in fata Serenei Williams, a fost marcata de un incident petrecut intre americanca si arbitrul Eva Asderaki, fapt ce i-a adus un avertisment pentru limbaj necorespunzator.

In primul game al setului al doilea, la o minge de break in favoarea lui Stosur, Williams a strigat: "Come on" chiar inainte ca australianca loveasca mingea.

Citește și

Arbitrul a aplicat regulamentul si i-a acordat punctul lui Stosur. La primul punct al game-ului urmator, câstigat de Serena Williams, jucatoarea americana s-a intors catre arbitru si i-a spus: "Nu sunteti dumneavoastra cea care m-ati .... ultima data?".

Williams a primit un avertisment pentru limbaj necorespunzator, dar americanca nu s-a linistit si a continuat sa i se adreseze arbitrului.

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a declarat dupa meci ca nu isi mai aminteste ce i-a spus arbitrului Eva Asderaki

"A fost totul foarte intens, iar eu am fost la fel. Am incercat sa dau suta la suta, am incercat sa inving o superjucatoare, care a evoluat foarte bine. Nu imi amintesc la ce m-am referit când m-am adresat arbitrului. Nu-mi amintesc nici ce am spus. Era totul atât de intens. Voi vedea ce s-a intâmlat pe You Tube", a spus Williams râzând.
Serena Williams a precizat ca nu crede ca punctul de la care a pornit incidentul a avut un mare impact asupra meciului.

"Samantha a câstigat destul de usor. Sunt foarte incântata ca am ajuns atât de departe la aceasta editie. Acum sase luni nici nu ma gândeam ca voi putea juca la US Open (n.r. - având in vedere problemele medicale pe care Williams le-a avut in acest an). Regret ca am pierdut, dar cred ca nu puteam face nimic. Sam a jucat foarte bine", a adaugat americanca.

Samantha Stosur, cap de serie numărul 9, a câstigat in premiera un turneu de Grand Slam, impunând-se, duminica, in fata americancei Serena Williams, a 28-a favorita, in finala turneului US Open. Stosur a câstigat finala cu scorul de 6-2, 6-3.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies