Serena Williams, superstarul pe care îl vrea până și WWE. Ce propunere a primit

Serena Williams, superstarul pe care îl vrea până și WWE. Ce propunere a primit
Citeste mai mult despre: Serena Williams, WWE,
Autor: Redactia
Data publicarii: 29 Octombrie 2018
Data actualizare: 29 Octombrie 2018
WWE (World Wrestling Entertainment) și-a exprimat public dorința de a o angaja pe campioana americană de tenis pentru a promova wrestling-ul. 

Anunțul a fost făcut de Stephanie McMahon, fiica președintelui WWE, Vince McMahon. 

,,E minunată. Femeile în ring prind la public și fac audiențe mai bune. Ar fi un adevărat spectacol dacă am reuși să o aducem aici după ce renunță la tenis.”, a spus McMahon. 

Singura problema, notează presa de profil, e faptul că Serena ar putea să nu își dorească să accepte această ofertă, indiferent de câți bani i-ar putea fi oferiți. 

Serena a spus în numeroase interviuri că vrea să aibă și un al doilea copil cât de curând, prin urmare e exclus să se implice în alte proiecte profesionale. 

Serena Williams a jucat doar 24 de meciuri în 2018 (18 victorii, 6 înfrângeri), primul în care a evoluat în circuitul feminin după naşterea fetiţei sale. Ea a reuşit să ajungă până pe locul 15 WTA şi să joace două finale de Grand Slam în 2018, la Wimbledon şi la U.S. Open.

De curând Serena a fost și subiectul unui amplu scandal, care a ținut prima pagină a tuturor ziarelor internaționale. 

Mai precis, Herald Sun e acuzat de rasism după ce a publicat o caricatură a lui Williams, realizată de Mark Knight, un caricaturist australian.

Felul în care Knight a ales să ilustreze momentele din timpul finalei U.S. Open a fost catalogat de opinia internațională drept unul "controversat". În caricatura lui, o Serena supraponderală sare peste o rachetă zdrobită, iar undeva în fundal arbitrul o întreabă pe Naomi Osaka: "Pe bune, chiar nu ai putea s-o lași să te bată?"

Deși Herald Sun e o publicație locală, caricatura nu a trecut neobservată. Fanii Serenei au făcut-o imediat virală, alături de comentarii foarte acide la adresa autorului. 

Cea mai sonoră reacție a fost cea a scriitoarei J.K. Rowling, care a scris pe Twitter: "Knight, ești un rasist. Herald Sun, ar trebui să îți fie rușine!"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies