Sergio Ramos și-a făcut un tatuaj gigantic, din dragoste pentru Pilar Rubio

Sergio Ramos și-a făcut un tatuaj gigantic, din dragoste pentru Pilar Rubio
Autor: Mihai Burlacu
Data: 24 Iunie 2019
Subiectul nunții dintre Sergio Ramos și Pilar încă este pe buzele tuturor, asta după ce fotbalistul și-a publicat o fotografie în care se vede un nou tatuaj, dedicat soției sale. 

Jucătorul de la Real Madrid este mai îndrăgostit ca nicidoată de frumoasa Pilar Rubio, pe care a luat-o de soție în urmă cu două săptămâni, într-o ceremonie fastuasă care a avut loc la Sevilla. 

Galerie foto
mai jos

Într-o serie de fotografii publicate pe rețelele de socializare, cuplul se bucură din plin de luna de miere pe care și-o petrece pe plajele din Costă Rica. 

Alături de ei se află și Keylor Nevas, portarul de rezervă al echipei Real Madrid, care a apărut într-o fotografie publicată de căpitanul selecției spaniole, unde am și descoperit noul tatuaj al jucătorului. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Un unicorn gigant cu trei steluțe roșii și-a tatuat fotbalistul pe coaste, la doar o săptămână după nuntă. O amintire care-i va păstra vie ziua nunții, doarece unicornul reprezintă logo-ul pe care pe Pilar l-a atașat pe invitațiile  de nuntă. 

Citește șiCât te costă să-ţi cânte AC/DC la nuntă. Prețul plătit de Sergio Ramos pentru nunta cu frumoasa  Pilar Rubio

Pilar Rubio (41 de ani) e cunoscută în Spania ca prezentatoare, actriţă şi model, dar mai ales prin faptul că a devenit de curând soţia unuia dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai lumii, fundaşul Sergio Ramos de la Real Madrid.

Simpatica brunetă se află într-o relaţie cu Sergio Ramos (33 de ani) de la finalul lui 2012, şi au împreună trei băieţi. 

FULLSCREEN
Sergio Ramos și-a făcut un tatuaj gigantic, din dragoste pentru Pilar Rubio
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO