Serialul turcesc care a cucerit lumea - Trandafirul Negru, din 15 septembrie, la ProTV. Luni- vineri, de la ora 14:00

Citeste mai mult despre: Trandafirul Negru, ProTV, serial,
Data publicarii: 11 Septembrie 2014
Data actualizare: 13 Septembrie 2014
Trandafirul Negru (titlul original Karagül), cea mai noua telenovela turceasca care a reusit sa impresioneze telespectatori din intreaga lume, debuteaza pe 15 septembrie la ProTV, de la ora 14:00, de luni pana vineri. 

Povestea captivanta a serialului Trandafirul Negru, drama unei familii si mixul intre Turcia moderna si obiceiurile traditionale au cucerit publicul din cele 40 de tari in care a fost difuzat, transformand-o in cea mai de succes telenovela turceasca din ultimul an. 

Actiunea se desfasoara intr-o atmosfera de poveste in orasul Halfeti, invaluita de aerul trecutului. Se spune ca trandafirii crescuti in Halfeti sunt unici, iar daca sunt taiati si dusi in alta parte isi schimba culoarea, devenind la fel ca toti ceilalti trandafiri.

in rolurile principale se afla Ozcan Deniz, Yavuz Bingol si Ece Uslu, care ne impartasesc povestea ce debuteaza in Istanbul, unde Ebru (Ece Uslu), impreuna cu cei trei copiii si sotul ei Murat (Ozcan Deniz) duc o viata armonioasa si instarita. 

Intriga incepe odata cu falimentul afacerii si plecarea pe ascuns a lui Murat, in Halfeti, orasul lui natal. Plecarea lui Murat, marcheaza inceputul cosmarului pentru Ebru si copiii sai. Dupa disparitia sotului, Ebru pleaca pe urmele lui in Halfeti, unde o asteapta o mare surpriza si este nevoita sa indure tratamentul familiei lui. Desi tarziu, Ebru va afla ca intreaga ei viata se bazeaza pe o minciuna. Acest “adevar” o va costa foarte scump iar viata ei, bazata pe minciuni incepe sa isi gaseasca raspunsurile.

Intriga, povesti de dragoste, secrete si evenimente cruciale ce schimba destine pentru totdeauna, din 15 septembrie, la ProTV!
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies