"Serviti, va rog" a fost lider de audienta, iar Kamara a fost votat "gazda perfecta"

Serviti, va rog a fost lider de audienta, iar Kamara a fost votat gazda perfecta
Citeste mai mult despre: Kamara, Maia Morgenstern, Serviti, va rog,
Data publicarii: 14 Septembrie 2009
Data actualizare: 14 Septembrie 2009
Maia Morgenstern, Kamara, Vali Vijelie si Roxana Ilie au muncit mult vineri si sambata seara la \"Serviti,va rog!\" la Pro Tv pentru a convinge clientii pensiunii ca sunt gazde perfecte si pentru a ajuta o familie sarmana sa plece pentru prima data intr-o vacanta impreuna.

Atat vineri, cat si sambata seara, Pro Tv a fost lider de audienta in timpul emisiunii “Serviti, va rog” atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani din mediul urban.

Cu toate ca au fost si momente tensionate cand Maia Morgenstern a avut o cadere de calciu din cauza oboselii si a lesinat sau cand Roxana a plans in hohote de neputinta de a fi mereu pe placul clientilor, aventura “Serviti, va rog” s-a terminat cu bine atat pentru vedetele invitate, cat si pentru clientii exigenti. Telespectatorii Pro Tv au savurat aventurile vedetelor care descopera greutatile, dar si placerea vietii la tara. Vineri seara, in intervalul orar 20.26-22.05, Pro Tv a fost lider de audienta si a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o medie de 6,3 puncte de rating si 16,8 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut 3,7 rating si 10 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii de vineri, 22.03, Pro Tv a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban 9,3 puncte de rating si 24,2 procente din cota de piata si a fost urmarit pe aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Chiar daca a avut o saptamana grea cu post, rugaciuni, multa munca, dar si pedepse din partea lui Nea Marin, Kamara se pare ca a convins clientii ca merita statutul de cea mai buna gazda. Astfel, ca la momentul votarii, Kamara a primit vestea ca are cele mai multe voturi din partea clientilor. Sambata seara, in intervalul orar 20.25-22.07, Pro Tv a fost lider de audienta cu o medie pe intreg publicul din mediul urban de 6,7 rating si 18,1 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat aproape de 3 ori mai putin, mai précis 2,4 rating si 6,6 cota de piata. In minutul de aur al editiei de sambata, 22.05, Pro Tv a inregistrat pe intreg publicul din meidul urban 9,9 puncte de rating si 26,2 cota de piata si a fost urmarit de apropae 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies