Sexy-casnica de la MasterChef, însărcinată. Andreea Moldovan așteaptă al doilea copil

Sexy-casnica de la MasterChef, însărcinată. Andreea Moldovan așteaptă al doilea copil
Bucurie mare în familia Andreei Moldovan, fosta casnică a show-ului MasterChef de la PRO TV. După zece ani de relație cu DJ Optick, Andreea e însărcinată pentru a doua oară.

Andreea Moldovan și Bogdan Moldovan (DJ Optick) și-au înnoit jurămintele la Paris, în toamna anului trecut. Cei doi au aniversat zece ani de căsnicie și au sărbătorit cu o nouă nuntă.

M-a cerut din nou de nevastă la Turnul Eiffel. Și eu am complotat prin spatele lui să mergem la catedrala Sacre Coeur, unde ne-a oficiat un părinte o altă ceremonie. Eu n-am știut că el are de gând să mă ceară iarăși de soție”, a dezvăluit Andreea, în direct, în emisiunea La Măruță, unde le-a arătat tuturor cel de-al doilea inel de logodnă primit de la soțul ei.

Andreea și Bogdan Moldovan au împreună o fetiță pe nume Ava, în vârstă de 9 ani, care în acest an va avea un frățior sau o surioară. Sexy-casnica de la MasterChef a anunțat că este însărcinată, iar prietenii ei au reacționat pe Facebook.

Andreea Moldovan (33 de ani) a devenit cunoscută publicului după participarea la cooking show-ul MasterChef, în 2012. Trei ani mai târziu frumoasa brunetă a fost concurentă într-o altă emisiune de la PRO TV, Sunt celebru. Scoate-mă de aici!. Aventura ei s-a încheiat după 18 zile, însă imaginile cu Andreea au rămas mut timp pe retina telespectatorilor. Deloc de mirare, având în vedere cum arată „sexy-casnica de la Masterchef”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Moldovan (@andreeamoldovan) on


Andreea Moldovan are propria afacere cu dulciuri și prăjituri. Ea a dezvăluit, în emisiunea La Măruță, care au fost cele mai frumoase trei momente din cei zece ani de căsnicie. Vezi care sunt acelea!

FULLSCREEN
Sexy-casnica de la MasterChef, însărcinată. Andreea Moldovan așteaptă al doilea copil
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO